Πύρινη αντίδραση του Κυριάκου στην ασυδοσία των παρόχων ενέργειας!

Διπλό χτύπημα για να πέσει η τιμή του ρεύματος

Must Read

Η ανεξάντλητη υπομονή του σοφού ηγέτη μας, μόλις εξαντλήθηκε.

Πόσο να αντέξει άλλωστε να βλέπει τον λαό του να υποφέρει στα νύχια αυτών τον όρνεων που παριστάνουν τους επιχειρηματίες; Πόσο θα ανεχόταν ο σιμουλτανέ σκακιστής να αμαυρώνουν το αμαυρωμένο από φωτοβολταϊκά σε απέραντες εκτάσεις όραμα του κάποιοι ολιγάρχες;

Πώς να εξηγήσει ο Καίσαρας μας το γεγονός ότι ενώ η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη φωτοβολταϊκών σε ολόκληρη την Ευρώπη, ταυτόχρονα έχει και το ακριβότερο ρεύμα στην Γηραιά Ήπειρο;

Ο κύβος λοιπόν ερρίφθη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Κυριάκος μας ετοιμάζει διπλό χτύπημα στο καρτέλ της ενέργειας με δύο συγκεκριμένα, άμεσα και πλήρως εφαρμόσιμα μέτρα που θα ανακουφίσουν κάθε Έλληνα.

Το πρώτο μετρό που θα ληφθεί, θα είναι η επιβολή φορολογίας στην χρήση του κλιματιστικού. Όποιος εξακολουθεί να επιβαρύνει το περιβάλλον και την ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιώντας αλόγιστα το ερκοντίσιον, θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του. Ακόμα κι αν είναι φαλακρός. Ειδικά εάν είναι φαλακρός, καθότι οι φαλακροί έχουν μεγαλύτερες αντοχές στη ζέστη, λόγω της ασκεπούς κεφαλής.

Το δεύτερο μετρό είναι ακόμα πιο επαναστατικό. Θα ονομαστεί βεντάλια – pass, όπου η εθνοσωτήριος κυβέρνηση θα επιδοτεί γενναία την αγορά βεντάλιας, ώστε κάθε υπήκοος του Θεόπεμπτου ηγέτη μας να μπορεί να δροσίζεται ανέξοδα και να ευχαριστεί τον ύψιστο για την ευλογία να έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This