Μόνον ένας παρανοϊκά ευφυής θα μπορούσε να συλλάβει το σχέδιο Κυριάκου για την υγεία

Must Read

Πολλοί συμπολίτες μας, επιμένουν να στοχοποιούν τον ακάματο εργάτη του μητσοτακισμού, Άδωνι Γεωργιάδη, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο εγκέφαλος πίσω από την προσεκτικά σχεδιασμένη ρήξη με τους ιδιώτες γιατρούς. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.

Το σχέδιο είναι τόσο ευφυές, που μόνο ένας εγκέφαλος όπως αυτός του ηγέτη μας θα μπορούσε να συλλάβει! Ο υπουργός υγείας απλώς το εκτελεί με χειρουργική ακρίβεια.

Μιλώντας λοιπόν με έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου, κατάφερα να εκμαιεύσω όλη την δομή του παρανοϊκά ευφυούς αυτού σχεδίου, για τη μεταρρύθμιση στην υγεία. Σας το αναλύω απλά για να μπορέσετε να το κατανοήσετε και εσείς οι κοινή θνητοί:

1. Το υπουργείο υγείας δεν προβαίνει σε προκήρυξη θέσεων, ενώ ο υπουργός ουρλιάζει πως έχουν προκηρυχθεί θέσεις αλλά δεν πληρούνται.

2. Το υπουργείο υγείας επιτάσσει ιδιώτες γιατρούς για να καλυφθούν οι θέσεις τις οποίες όμως δεν έχει προκηρύξει. Η επίταξη όμως είναι εικονική, μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τους γιατρούς και να προκαλέσει ρήξη με το σύστημα. Για παράδειγμα, ένας γιατρός της Θεσσαλονίκης καλείται να πάει στην Δράμα, γεγονός που δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ.

3. Ο υπουργός αρχίζει να ουρλιάζει ότι οι αλήτες γιατροί τορπιλίζουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας διότι αρνούνται να συμβάλλουν παρά τις «Απελπισμένες προσπάθειες».

4. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο, η περιφέρεια έχει μείνει πλέον χωρίς δημόσια περίθαλψη και τότε έρχεται η πραγματική επανάσταση: Ιδιωτικά κέντρα υγείας με δημόσιο χρήμα! Με απλά λόγια, ένα πανίσχυρο fund θα ανοίγει ιδιωτικά κέντρα υγείας σε πόλεις – στόχους που θα επιδοτούνται από το κράτος! Με την δικαιολογία ότι αφού οι ιδιώτες γιατροί δεν δέχονται να πάνε και οι θέσεις – που ουδέποτε προκηρύχθηκαν – δεν πληρούνται, τότε θα δώσουμε τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα για να καλύψει το κενό!

5. Το κερασάκι στην τούρτα; Το ίδιο fund που θα ιδρύσει τα ιδιωτικά κέντρα με δημόσιο χρήμα, θα ανοίξει και ιδιωτικό πανεπιστήμιο Ιατρικής, όπου οι φοιτητές θα πληρώνουν από την τσέπη τους τις σπουδές. Όταν όμως αποφοιτούν, θα απορροφούνται άμεσα στα ιδιωτικά κέντρα του ίδιου find, τα οποία θα λειτουργούν «δημοσία δαπάνη»! Οι ασφαλισμένοι όμως που θα καταφεύγουν σε αυτά, αναγκαστικά πλέον αφού δεν θα υπάρχει δημόσια εναλλακτική, θα πληρώνουν συμμετοχή! Εκτός εάν έχουν ιδιωτική ασφάλιση, κατά προτίμηση από την ασφαλιστική την οποία έχει ήδη αποκτήσει το ίδιο fund! 

Εάν αμφιβάλλετε ακόμα για την ανώτατου επιπέδου νοημοσύνη του Έλληνα αναμορφωτή Κυριάκου Μητσοτάκη, μελετήστε προσεκτικά τα ανωτέρω. Δεν θα βρείτε παγκοσμίως αντίστοιχο παράδειγμα, που ένας επιχειρηματικός όμιλος πρόκειται να κερδίσει τόσα δισεκατομμύρια, με κύριο όπλο την αγάπη του για τον πρωθυπουργό μας…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This