Ο Κυριάκος κηρύσσει τον πόλεμο στον Τραμπ με Γιάννα Αγγελοπούλου για ΠτΔ

Must Read

Λίγοι μπορούν να αντιληφθούν την βαθιά σοφία του ηγέτη μας, η οποία καθοδηγεί τις σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνει. Η πολιτική οξυδέρκεια του Κυριάκου θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με τις μαντικές ικανότητες της Πυθίας στο Μαντείο των Δελφών, οι οποίες έκριναν ακόμα και την έκβαση επικών μαχών που τελικά έκριναν το μέλλον του έθνους.

Η σκέψη του Κυριάκου λοιπόν να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Γιάννα Αγγελοπούλου, την ώρα που ο Τραμπ καλπάζει προς την προεδρία των ΗΠΑ, μπορεί να εκληφθεί μόνον ως κήρυξη πολέμου με τον αυριανό πλανητάρχη.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η κόντρα του πρώην προέδρου με τον Τζο Μπάιντεν να μονοπωλεί την επικαιρότητα, ο πραγματικός εχθρός όμως του Ντόναλντ Τραμπ ακούει στο όνομα «Κλίντον». Το μίσος Τραμπ για την οικογένειά Κλίντον, και όσους συνδέονται με αυτή, παραμένει αβυσσαλέο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο πρωθυπουργός μας τοποθετήσει στο Προεδρικό Μέγαρο τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που διατηρεί στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Κλίντον, κόβει κάθε γέφυρα με τον Τραμπ και την κυβέρνηση του, εφόσον εκλεγεί.

Γιατί όμως ο ηγέτης μας να κάνει κάτι τέτοιο;

Διότι μπορεί ο Τραμπ να θεωρείται φιλότουρκος, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι επί της προεδρίας του ανατράπηκε για πρώτη φορά η ισορροπία στο Αιγαίο υπέρ της Ελλάδας, νομοθετήθηκε ο East Med, έγινε η τριμερής, ανασχέθηκε η επέλαση της Τουρκίας στη Συρία και τις αραβικές χώρες.

Αντίθετα, επί του Ειρηνόφιλου Τζο Μπάιντεν, με τη συμβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Τουρκία «έκλεισε» τα νέα αεροσκάφη, όργωσε το Αιγαίο, ακύρωσε τον East Med, ήρε το εμπάργκο όπλων κλπ κλπ.

Κηρύσσοντας λοιπόν ο Κυριάκος τον πόλεμο στον Τραμπ, εξασφαλίζει την συνέχιση της μετατροπής του Αιγαίου σε μία θάλασσα ειρήνης, όπου νερά και νησιά θα μοιράζονται αρμονικά με την Τουρκία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τελείωσαν οι μίζες των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και ετοιμάζεται για νέα ληστεία από τη θέση της προεδρίας;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This