Στέλεχος της Λινού, υπουργός του Κυριάκου μας!

Must Read

Ο ηγέτης – ευεργέτης μας, τρέφει αισθήματα εκτίμησης στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣυΡιζΑ, Αθηνάς Λινού. Άλλωστε συγγενείς και μέλη του ευρύτερου περιβάλλοντος του, επέδειξαν έμπρακτα την εκτίμηση τους, με αρκετά εκατομμύρια υπό μορφή χορηγιών στο ινστιτούτο της, όπως είναι ήδη γνωστό.

Υπάρχει όμως ένα άλλο, άγνωστο στοιχείο που επιβεβαιώνει τις ισχυρές σχέσεις του πρωθυπουργού μας με την εμβληματική αυτή φυσιογνωμία της κεντροαριστεράς: Κορυφαίο στέλεχος του ινστιτούτου Λινού, υπηρετεί πλέον στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε εξαιρετικά σημαντικό μάλιστα υπουργείο: Πρόκειται για τον υφυπουργό εθνικής οικονομίας και οικονομικών, Αθανάσιο Πετραλιά!

Ο Αθανάσιος Πετραλιάς διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Έρευνας του Ινστιτούτου Prolepsis της κ. Λινού, επί σειρά ετών! 

Το γεγονός αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο παντογνώστης κυβερνήτης μας, σε αντίθεση με το ευρύ κοινό. Ο λόγος που ο ελληνικός λαός αγνοεί την συγκεκριμένη πτυχή της σταδιοδρομίας του ταλαντούχου υφυπουργού μας, είναι επειδή ο ίδιος έχει λησμονήσει να το αναφέρει στο βιογραφικό του. Όσο κι αν ψάξει κανείς στα διθυραμβικά άρθρα που συνόδευσαν τον διορισμό του στο υπουργικό συμβούλιο, δεν θα βρει πουθενά την συνεργασία του με το ινστιτούτο της κυρίας Λινού.

Δεν πιστεύω ότι ο ίδιος ήθελε να αποκρύψει αυτό το κοινωνικά ευαίσθητο αξίωμα που κατείχε. Είμαι πεπεισμένος ότι το αίσθημα μετριοφροσύνης που τον διακρίνει, τον έκανε να απαλείψει αυτή την πτυχή της καριέρας του. Έτσι για να μην νιώσουν άσχημα οι υπόλοιποι υπουργοί που δεν είχαν την τιμή να συνεργαστούν με την κυρία Αθήνα Λινού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. που νομίζαμε οτι η παπαδιά έκλαιγε για το “μπούλινγκ” στη συνεργάτιδα του μπουμπούκου!
    Όλα για τη μάσα-μπούκα γίνονται τελικά …..
    Ακόμα και τα ψεύτικα δάκρυα!

  2. Το πόπολο στο Ελλαδισταν 50 χρόνια τώρα δεν έχουν καταλάβει ότι όλα τα κόμματα είναι ένα ;
    Απλά έχουν διαφορετικά ονόματα και χρώματα!
    Ξυπνάτε Ρωμιοκατσιβελοι!

  3. Αν είχε λίγη τσίπα και φιλότιμο πάνω της, θα είχε παραιτηθεί…
    Αλλά τσίπα και φιλότιμο, έχουν μόνον όσοι έχουν αυτοσεβασμό…

    Υ.Γ. Σαφώς το γεγονός πως έχει … ξεχωριστές σχέσεις με το Μητσοτακαίικο και παράλληλα είναι ΣΥΡΙΖΑΙΑ βολευτής, αυτό σημαίνει πως … η γνωστή πρεσβεία στην οποία ανήκει το προτεκτοράτο η Ελλάς, κινεί τα νήματα για την μανδάμ και τον παπά συζυγάτο της…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This