Θρίαμβος του Κυριάκου στην Χειμάρρα!

Must Read

Ο μεταρρυθμιστής ηγέτης μας, μετατρέπει τα Βαλκάνια σε μία όαση ειρήνης, παρά τις αντιδράσεις των σοβινιστών.

Ο εμπνευσμένος αρθρογράφος που είχε χαρακτηρίσει τον Κυριάκο μας, «σιμουλτανέ», αποδεικνύεται άκρως προφητικός. Ο Καίσαρας μας, κατάφερε αυτό που μέχρι πρότινος φαινόταν ακατόρθωτο. Να απαλλάξει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις από το αγκάθι της εθνικής μειονότητας της Χειμάρρας.

Όπως έπραξε και στην Ουκρανία, όπου με αριστοτεχνικό τρόπο κατάφερε να απαλλάξει την ελληνική εξωτερική πολιτική από το βάρος της υπεράσπισης της εκεί εθνικής μειονότητας, έτσι και τώρα, σε αγαστή συνεργασία με τον Αλβανό δημοκράτη ηγέτη Έντι Ράμα, άνοιξε το δρόμο για την οριστική εξομάλυνση των σχέσεων και την μετατροπή της Χειμάρρας σε ένα Ελντοράντο real estate, αντί για ένα άντρο αναχρονιστικού εθνικισμού.

Τώρα τα εκατομμύρια θα ρέουν σαν τα κύματα, άσχετα εάν δεν θα τα παίρνουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, αλλά κάποιοι Ιταλοί επενδυτές, παρέα με Αλβανούς επενδυτές και οπωσδήποτε κάτι θα περισσέψει και για τους Έλληνες αρχιτέκτονες αυτής της επιτυχίας.

Είναι τόσο παλικάρι ο Κυριάκος, που αρνήθηκε ακόμα και να συμμετέχει στο σχέδιο δίωξης και σύλληψης του Αλβανού γενικού εισαγγελέα ο οποίος είχε στήσει την υπόθεση κατά του Φρέντι Μπέλερη και τώρα βρίσκεται στα χέρια της Γιουροπόλ λόγω των σχέσεων του με την μαφία. Άχνα δεν έβγαλε ο λεβέντης πρωθυπουργός μας μην και γίνει καμιά στραβή και καταρρεύσει το σχέδιο που είχε οργανώσει τόσο προσεκτικά με τον Ράμα.

Σε αυτό το νέο έπος του πρωθυπουργού μας, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο άνθρωπος των μεγάλων επιτυχιών, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος έκανε τις καταδρομικές στα κάτεργα της Αλβανίας, προφανώς για να εξηγήσει στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, ότι είναι καλύτερο να είσαι ευρωβουλευτής και πλούσιος, πάρα καθαιρεμένος και φτωχός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This