Εισβάλλουν οι μπουλντόζες στην Χειμάρρα!

Must Read

Η μεγάλη δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι γεγονός. Η Χειμάρρα παραδόθηκε πλέον στην ανάπτυξη, την προκοπή και την ευμάρεια, καθώς λίγα εικοσιτετράωρα μετά την παράδοση του δήμου από τον Ηγέτη μας στον πεφωτισμένο καλλιτέχνη Έντι Ράμα, οι μπουλντόζες των εκλεκτών επενδυτικών σχημάτων τύπου Κορλεόνε, Καπόνε, Σταλόνε και Κάπουτονξερωαυτόνε, ζεσταίνουν τις μηχανές.

Εχθές, ημέρα Πέμπτη, το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας της Αλβανίας (KKT) εξέτασε 50, ναι καλά ακούσατε, ΠΕΝΗΝΤΑ αδειες «ανάπτυξης και κατασκευής» στην τελευταία του συνεδρίαση, με πολυάριθμα έργα για ξενοδοχεία και θέρετρα κυρίως στην περιοχή της Χειμάρρας, τις Δρυμάδες και τη Νότια Ριβιέρα.

Καταρρακτώδης βροχή εκατομμυρίων θα πέσει στην νότιο Αλβανία, μέχρι πρότινος Βόρειο Ήπειρο, με κάποιες από τις σταγόνες να ποτίζουν μέχρι και την ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου.

 

Η εξέλιξη αυτή διαψεύδει όσους πίστευαν ότι ο ηγέτης – ευεργέτης μας λειτουργεί αποσπασματικά και «χωρίς σχέδιο». Ο μεγάλος σιμουλτανέ σκακιστής μας, διαθέτει την απαραίτητη πολιτική οξυδέρκεια και το αετίσιο βλέμμα ώστε να βλέπει πολύ μακρύτερα από τους κοντόφθαλμους, εθνολαϊκιστές και τοξικούς επικριτές του.

Το «έπος της Χειμάρρας», φέρει την υπογραφή του τεράστιου πολιτικού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ήταν Ιανουάριος του 1920, όταν οι Έλληνες του Πόντου έστελναν υπόμνημα στον τότε πρωθυπουργό της χώρας Ελευθέριο Βενιζέλο ζητώντας την άδεια ώστε να επιτεθούν τις δυνάμεις του Μουσταφά Κεμάλ με έναν στρατό ανταρτών που απαριθμούσε μεταξύ των 18 με 20 χιλιάδων παλλικαριών.

    Ωστόσο, ο Ελευθέριος Βενιζέλος απορρίπτοντας το αίτημα των Ποντίων προτίμησε να προκρίνει την ενσωμάτωση του Πόντου με την Αρμενία και τη δημιουργία μιας ομοσπονδιακής Δημοκρατίας στη Συνδιάσκεψη Ειρήνης στο Παρίσι το Δεκέμβριο του 1918

  2. Στην Κατοχή ανέχτηκαν τον διαμελισμό της Μακεδονίας και την Βουλγαροποίησή της

    Μεταπολεμικά, ανέχτηκαν και υπέγραψαν τον όρο ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’

    Το 1974 πρόδωσαν, έπαιξαν, κι έχασαν την Κύπρο

    Στις αρχές του 1990 αποδέχτηκαν τον όρο ΠΓΔΜ

    Το 2019-2024 αποστρατικοποίησαν το Αιγαίο, γκριζάρισαν τα Ελληνικά νησιά, επέτρεψαν το Τουρκολιβυκό μνημόνιο, και απέδωσαν στους Αλβανούς ελληνικές περιουσίες.

    Όλα αυτά είναι έργα της Ελλνικής Δεξιάς.

    Όλων αυτών που αυτοαποκαλούνται πατριώτες αλλά παίζουν τον ρόλο επαγγελματία προδότη.
    ΝΔ= ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This