Μόνον ο Κυριάκος θα μπορούσε να πείσει τους ιθαγενείς ότι υπάρχει φονική αράχνη στο Κατάκολο Ηλείας

Must Read

Άλλο ένα έπος του θρυλικού ηγέτη μας!

Η ισχύς του Κυριάκου έχει ξεπεράσει όλους τους ηγέτες της σύγχρονης ιστορίας και πλέον συναγωνίζεται τους βασιλείς των αιμοσταγών Μάγια, οι οποίοι είχαν πείσει τον λαού τους πως εάν δεν θυσίαζαν 10 παρθένες το χρόνο, θα κατέβαινε ο Κθούλου να τους καταβροχθίσει.

Ομολογώ ότι αυτή τη φορά ο κυβερνήτης μας εξέπληξε ακόμα και εμένα, το μεγαλύτερο υμνητή και τροβαδούρο του.

Ειλικρινά δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν πρωτοάκουσα την είδηση ότι υπάρχει στην Ευρώπη μία δολοφονική αράχνη και μάλιστα βρίσκεται σε παγκάκι στο Κατάκολο και σκότωσε ενήλικα!

Εννοείται ότι σε ολόκληρη την ευρωπαΐκή βιβλιογραφία, έχουν καταγραφεί μόλις δύο περιπτώσεις θανάτων από τσίμπημα αράχνης τους τελευταίους αιώνες και αυτές μάλιστα, υπό αίρεση…

Εκεί λοιπόν που περίμενα κάποια στιγμή να βγει η αυτονόητη διάψευση, έβλεπα άφωνος την κρατική τηλεόραση, τα κυβερνητικά ΜΜΕ, το σύνολο των φιλοκυβερνητικών εντύπων όχι απλά να αναπαράγουν την είδηση, αλλά να την απογειώνουν, βγάζοντας μάλιστα περισπούδαστους αναλυτές, οι οποίοι επιβεβαίωναν ότι η δολοφονική αράχνη ευθύνεται για το θάνατο του άτυχου συμπολίτη μας! Ένας σοβαρός επιστήμονας μάλιστα που βγήκε και είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι αυτά είναι αρλούμπες, εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τα ΜΜΕ…

Παράνοια; Όχι βέβαια! Ο ευφυής Κυριάκος μας έχει καταλάβει το ποιόν των ιθαγενών που κυβερνά και πλέον κάνει πραγματικό πανηγύρι. 

Με απλά λόγια, την ημέρα που αποκαλυπτόταν η δικογραφία – φωτιά για τα Τέμπη η οποία εμπλέκει το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, τον Τριαντόπουλο στο περιβόητο μπάζωμα, με μαρτυρίες – σοκ, το πανελλήνιο άκουγε με ανατριχίλα για την φονική ταραντούλα που επιτίθεται σε ανύποπτους παραθεριστές στο μαγευτικό Κατάκολο… Πιο άγρια και από το διαλυμένο ΕΣΥ του Άδωνι.

Σύμφωνα με την νεκροψία, ο συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από Διεισδυτικό Στρεπτόκοκκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This