Ο κύβος ερρίφθη, το δαχτυλίδι στον Κωστή Χατζηδάκη

Must Read

Οι διαρροές του Μαξίμου με στόχο την τιμητική αποστρατεία του Νίκου Δένδια ώστε να φύγει από τα πόδια του ηγέτη μας Κυριάκου Μητσοτάκη, είχαν διπλό στόχο.

Ο σοφός κυβερνήτης μας δεν ήθελε απλά να ξεφορτωθεί τον Νίκο Δένδια, όπως έπραξε επιτυχημένα και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, προκειμένου να στερήσει από τους απελπισμένους βουλευτές του μία σανίδα σωτηρίας, που θα λυτρώσει την παράταξη από την δημοσκοπική κατρακύλα και θα τους δώσει ελπίδες για νέα επανεκλογή, καθώς το φάσμα της ανεργίας είναι πλέον ορατό. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να ξεκαθαρίσει ότι μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το χάος, το οποίο ενσαρκώνεται περίτρανα στο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη.

Οι γαλάζιοι βουλευτές λοιπόν πήραν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει καμία διέξοδος. Θα συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι το τέλος. Δεν θα πούμε μέχρι την «τελευταία κατοικία», διότι ο ηγέτης μας έπειτα από την πολιτική του καριέρα θα καταλήξει σε παλάτι όπως του αρμόζει, σε αντίθεση με πολλούς από τους βουλευτές του, οι οποίοι ενδέχεται να βρεθούν και με καροτσάκια σούπερ μάρκετ σε πεζοδρόμια.

Στο θέμα μας όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε περίπτωση που προκύψει θέση που θα του επιτρέψει να φύγει από την Ελλάδα αήττητος και με το κεφάλι ψηλά, θα παραδώσει το δαχτυλίδι στον Κωστή Χατζηδάκη. Αυτή είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη πρόθεση του.

Ο υπουργός οικονομίας είναι ο μόνος που έχει αποδείξει την ανθεκτικότητα του και στις πιο αντίξοες συνθήκες, καθώς μπορεί να αναλάβει και το πιο επώδυνο project χωρίς να διστάσει ή να λυγίσει. Και αυτά που έρχονται για την Ελλάδα, θα απαιτήσουν έναν άνθρωπο με αντοχή. Σαν τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο στο εμβληματικό έργο «Πράκτωρ Θου Βου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συρφετός, σκυλολόι τυχάρπαστων κνωδάλων… όποιον και να πιάσεις, βρομίζεσαι. Πάρτε τους τα κεφάλια, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, οπωςοι Ταλιμπάν. Μόνο έτσι θα παραδειγματιστούν οι επόμενοι επίδοξοι Μητσοτακαίοι. Αποκεφαλίστε τους τώρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This