Τους ταπείνωσε, όπως ο σουλτάνος τους υποτακτικούς του!

Must Read

Όπως σας είχα αποκαλύψει, η κίνηση των 11 γαλάζιων βουλευτών να καταθέσουν ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας, δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στο Μαξίμου. Ο αριθμός των βουλευτών που υπέγραψαν την ερώτηση, δεν είναι καθόλου τυχαίος. Είναι αρκετός για να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και στην επιβίωση της Εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα τηλέφωνα κορυφαίου υπουργού του Μαξίμου δεν ήταν αρκετά για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές δηλώσεις από τους συμμετέχοντες, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν δημόσια ότι δεν τίθεται θέμα απώλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Έτσι, ο Κυριάκος μας, ως λάτρης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των ηγετών της, αποφάσισε να επιδείξει σιδηρά πυγμή.

Η άμεση απάντησή του Κωστή Χατζηδάκη στους «αντάρτες», δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ήταν ουσιαστικά το αυστηρό μήνυμα του Σουλτάνου στους υποτακτικούς του, δια μέσω του υπουργού: «Σκασμός πληβείοι, ότι καταγγέλλετε το έχετε ήδη ψηφίσει»!

Μπορεί λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών να ζει ένα εφιάλτη, καθώς δέχεται αφόρητη πίεση από τους ψηφοφόρους, ενώ οι υπουργοί δεν τους σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο ούτε για ρουσφέτι, θα πρέπει όμως να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία για αυτούς εάν εγκαταλείψουν τον Κυριάκο.

Γι’αυτό ακριβώς και σιώπησαν παρά την ασύλληπτη προσβολή του πρωθυπουργού στο πρόσωπο τους, μέσω της απάντησης Χατζηδάκη.

Θα πιούν το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλά, αναμενόμενο ήταν. Προσοχή μην φύγει καμιά ….ρδή από την πολλή επανάσταση.

    Είναι κιόλας δείγμα αυτοεξευτελισμού αφού έχεις ψηφίσει κάθε καθεστωτικό και αντι-λαϊκό νόμο, αφού έχεις συναινέσει σε μαζικές δολοφονίες και συγκαλύψεις, κι αφού έχεις δώσει γη και ύδωρ σε κάθε Τούρκο, Αμερικανό κι Αλβανό, να κουνιέσαι σαν σουσουράδα απειλώντας να …. κρατήσεις την αναπνοή σου. Πιο τίμιο θα ήταν να συνεχίσουν ακάθεκτοι το πλιάτσικο και τα εγκλήματα όπως κάνουν επί πενταετία.

    Βέβαια ο κόσμος της δεξιάς έχει τόσο εντυπωσιακά χαμηλή νοημοσύνη που όντως κάποιοι πείθουν ότι κάνουν ‘αντίσταση’. Και σου λέει ο εγκληματίας Νεοδημοκράτης βουλευτής, γιατί να μην δοκιμάσω κι εγώ μήπως και την σκαπουλάρω; Εδώ οι ηλίθιοι πίστεψαν ότι είμαστε εναντίον των Πρεσπών και της μετανάστευσης, πίστεψαν ότι θα φέρναμε ανάπτυξη, κι ό,τι για την κρίση έφταιγε ο Τσίπρας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This