Η θεία από τη Νιγηρία που συγκλόνισε το Μαξίμου…

Must Read

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο φιλεύσπλαχνος ηγέτης μας διάβαινε έναν πραγματικό Γολγοθά. Ένας κυβερνήτης επιπέδου Κυριάκου άλλωστε, δεν πρέπει να αφήνει τα συναισθήματά του να επισκιάζουν το καθήκον.

Και όμως, ο αγαπημένος μας πρωθυπουργός, ζούσε με το άγχος του Γιάννου Παπαντωνίου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Κυριάκος των Ελλήνων, διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τον εμβληματικό υπουργό του Κώστα Σημίτη, από την εποχή που είχε διοριστεί στην θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, και μοίραζε εκατομμύρια έτσι όπως μόνο ένας πραγματικός ευεργέτης δύναται να πράξει.

Τα ίδια συναισθήματα και ανησυχίες μοιραζόταν με τον ευεργέτη μας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, που είχε την τιμή να κάτσει στα ίδια υπουργικά έδρανα με τον θρυλικό Γιάννο.

Βλέπετε, τόσο ο πρωθυπουργός μας όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν πίστευαν ότι οι δικαστές θα αποδέχονταν ότι τα εκατομμύρια του Γιάννου στην ελβετική τράπεζα του τα έφερε μια θεία του από την Νιγηρία.

Εντέλει, η ελληνική δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Ο πολιτικά διωκόμενος Γιάννος Παπαντωνίου αθωώθηκε, η αλήθεια έλαμψε και οι Έλληνες μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι. Το ίδιο και ο Κυριάκος μας.

Η θεία από την Νιγηρία, κατάφερε και συγκλόνισε το Μαξίμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και συνάμα για ποσό γίδια μας περνάνε όλοι μαζι.Ελεος με τα λαμόγια του κερατά.
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΟΡΠΗ ΝΤΡΟΠΗ,Αλλά που να την βρουνε όλα τα @ρχιδι@

  2. Επι υπουργιας Γιαννου οι δαπανες της αμυνας ηταν 5:1. Για οσους δεν το αντιλαμβανονται το 5 ηταν το κουστουμι που πληρωνε ο λαος και το 1 η ονομαστικη αξια του εξοπλισμου. Μεγαλο ξεφτιλικι της ελληνικης δικαιοσυνης λοιπον μετα απο τοσες δεκαετιες να αθωωσει με εναν τοσο γελοιο τροπο εναν ακομη αρχινονο της κυβερνητικης μαφιας. Μπραβο στους ιθαγενεις που το μαρμαρο επεσε βαρυ σαν πελεκυς στην κεφαλα τους. Η Ναπολιτανικη Καμορα αυτην τη στιγμη παιρνει μαθηματα απο την ελληνικη δημοκρατια. Εξαιρετικες μπιζνες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This