Ζητούν από τον αλύγιστο ηγέτη μας να προσκυνήσει πρώην πρωθυπουργό!

Must Read

Δυστυχώς, κάποιοι αυλικοί του αυτοκράτορα μας δεν έχουν κατανοήσει το μεγαλείο του ηγέτη τον οποίο έχουν κληθεί να υπηρετούν.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η πρωτοφανής και προσβλητική προτροπή που τόλμησαν να εκστομίσουν.

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Η κίνηση των 11 οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι 20 και αυτό αναμένεται να εκδηλωθεί σε επόμενο νομοσχέδιο, προκάλεσε αναταραχή. Ο νεόκοπος ένοικος που κλήθηκε να διευθετήσει την κατάσταση και να καταστείλει την ανταρσία, αποδείχτηκε ελλιποβαρής. Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις είναι τόσο φρικτές που δεν τολμούν να τις παρουσιάσουν στον Κυριάκο για να μην κλονιστεί η ψυχολογία του. Αντίθετα, η χθεσινή δημοσκόπηση του «μετρ» Στράτου Φαναρά έχει γίνει ταπετσαρία στους τοίχους του πρωθυπουργικού γραφείου, για να αναπτερώσει το ηθικό.

Ο συναγερμός όμως είναι γενικευμένος στο επιτελείο, αφού η επιστημονική ανάλυση των «μη φαναρικών» δημοσκοπικών ευρημάτων, δείχνει ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και κύριος στόχος πλέον είναι η μη ανατροπή του κυβερνήτη μας, πριν από τη λήξη της θητείας. Το φάντασμα του Γιώργου Παπανδρέου και της βίαιης ανατροπής του από την κοινοβουλευτική του ομάδα, στοιχειώνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι αποτυχημένοι πολιτικοί επιστήμονες που πλαισιώνουν τον Κυριάκο, θεώρησαν πρέπον να του προτείνουν να προσκυνήσει πρώην πρωθυπουργό, ζητώντας του να δεχθεί την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας! Οι πανικόβλητοι της αυλής, θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο η κοινοβουλευτική ομάδα θα πειθαρχήσει και ο πρωθυπουργός μας θα μπορέσει να εξαντλήσει την τετραετία, μαζί με τα δημόσια ταμεία.

Δεν σκέφτονται οι άφρονες ότι ο Κυριάκος μας δεν λυγίζει την μέση σε κανέναν. Για αυτές τις δουλειές, έχει τον Γεραπετρίτη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This