«Μην την προστατεύετε»! Ξεκάθαρη εντολή Κυριάκου για την Σακελλαροπούλου

Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός μας, ως στοργικός γέρακας, είχε πάρει κάτω από τις φτερούγες του την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Τέσσερα μαρτυρικά χρόνια για το θεσμό, η πρόεδρος είχε την απόλυτη μιντιακή προστασία του Μαξίμου, ακόμα και σε εξωφρενικές καταστάσεις, όπως τότε που απασχόλησε ολόκληρο ελικόπτερο για να την φέρει από τις διακοπές της στη Νάξο ώστε να κάνει μία δήλωση, την ώρα που η βόρεια Εύβοια είχε τυλιχτεί στις φλόγες και δεν υπήρχαν εναέρια μέσα…

Εάν δεν υπήρχε το ατσάλινο δίχτυ προστασίας του Κυριάκου, η Σακελλαροπούλου θα είχε ριχτεί στο πυρ το εξώτερον από τους πρώτους μήνες της προεδρίας της.

Αυτό τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει. Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μου εξομολογήθηκε πως υπάρχει ρητή εντολή πλέον να σταματήσει κάθε μορφής κάλυψη, συγκάλυψη και προστασία στην απερχόμενη πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ο Κυριάκος μας, ως άλλος Άτλαντας, θα υποχρεωθεί να σηκώσει δυσβάσταχτο πολιτικό βάρος.

Δύο εξηγήσεις μπορώ να δώσω.

Ή μία είναι ότι ο σοφός ηγέτης μας, απλώς προετοιμάζει το έδαφος για να την αποπέμψει, έχοντας πρώτα αποδομήσει πλήρως την προσωπικότητα της. Είναι αυτονόητο πως εάν διασυρθεί, δεν θα τολμήσει να πιέσει τον αλύγιστο κυβερνήτη μας για να της ανανεώσει την θητεία, όποιο μοχλό πίεσης και αν διαθέτει.

Η δεύτερη είναι η ενδεχόμενη καθυστέρηση στην υπογραφή κάποιου πολύτιμου Προεδρικού Διατάγματος.

Όπως και να έχει, αναμείνατε σφόδρα χτυπήματα κατά της Σακελλαροπούλου από ΜΜΕ που μέχρι πρότινος την υμνούσαν.

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δείτε ποιες δύσκολες υποθέσεις είχε αναλάβει στο παρελθόν και τούς έβγαλε απροπρόσωπους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ