Ψυχολογικό αλλά και μεταφυσικό μασάζ στον Κυριάκο μετά το σοκ

Must Read

Εξαιρετικά στεναχωρημένος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απουσία Καραμανλή και Σαμαρά από το πάρτι των 50 ετών στην Ρηγίλλης, την οποία ο ηγέτης μας αδυνατούσε να κατανοήσει. Ήταν τέτοια η ψυχική του κατάσταση, που αφαίρεσε ακόμα και τα βατραχάκια Φενγκ Σούι από το γραφείο του στην Πειραιώς.

«Μα γιατί δεν ήρθαν»;

Αυτή ήταν η ερώτηση που στοιχειώνει το ταραγμένο του μυαλό.

Την ψυχολογική στήριξη του πρωθυπουργού ανέλαβε ο υπουργός του Άκης Σκέρτσος, ο οποίος τον διαβεβαίωνε πως η απουσία Καραμανλή και Σαμαρά οφείλεται στην επιβλητική παρουσία του ίδιου, που τους επισκιάζει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην τολμούν πλέον εμφανιστούν δίπλα του.

Ναι, ο υπουργός επικρατείας ήταν αυτός που συμβούλεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κρατήσει σκληρή γραμμή απέναντι στους πρώην πρωθυπουργούς, κατά την συνέντευξη του με τον Ευαγγελάτο. Αντίθετα, η αφαίρεση των πέτρινων βατράχων από το γραφείο του, ήταν πρόταση του προσωπικού του αστρολόγου. Τον οποίο ο Κυριάκος εμπιστεύεται τυφλά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. και προμοτάρετε τα 2 άλλα καμένα ρεμάλια , πρώτον βλάπτεται την δική σας αξιοπιστία και δεύτερον τον κάνετε ελαφρώς συμπαθή. Με ρέγουλα και πιο καλυμμένα, όλοι στην ίδια οικογένεια ανήκετε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This