Επείγουσα έρευνα του Μαξίμου για τραπέζι υπουργού

Must Read

Μέχρι σήμερα το Μαξίμου παρακολουθούσε στενά τα υπουργικά τραπέζια. Όχι ως έπιπλα, αλλά ως δρώμενα.

Με ποιον έφαγε ο τάδε υπουργός, ποιοι υπουργοί συνέφαγαν μεταξύ τους, τι ειπώθηκε, ποιοι υπουργοί οργανώνουν γεύματα με βουλευτές για να φτιάξουν φράξιες, ποιοι υπουργοί συντρώγουν με επιχειρηματίες για να αποκτήσουν εύνοια και όχι μόνο κλπ.

Αυτή τη φορά η έρευνα του Μαξίμου έχει διαφορετικό αντικείμενο. Το ίδιο το αντικείμενο!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του δαιμόνιου υπουργού με το προσωνύμιο Κλουζώ, κορυφαίος υπουργος φέρεται να αγόρασε ένα τραπέζι, σε ακριβότερη τιμή και από όσο θα μπορούσε να αγοραστεί το ορίτζιναλ τραπέζι του Μυστικού Δείπνου!

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιλιγγιώδες κόστος και περίεργη διαδρομή τιμολόγησης. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να υπάρχει τραπέζι στην υφήλιο που να κοστίζει τόσα λεφτά. Μόλις η συγκεκριμένη υπόθεση δημοσιοποιηθεί, το πολιτικό κόστος για τον ίδιο τον πολυχρονεμένο μας ηγέτη, θα είναι μεγάλο. Μεγαλύτερο και από του … επίμαχου τραπεζιού! Ειδικά από τη στιγμή που το ίδιο το Μαξίμου διέρρευσε και σήκωσε ψηλά το 20χίλιαρο για τα χάλια της Όλγας…

Δεν θα απέκλεια την πιθανότητα η διαρροή για τον αλαζόνα υπουργό που αγόρασε το πολυτελές διαμέρισμα στη Βασιλίσσης Σοφίας, να είναι έργο του «Κλουζώ» για να προειδοποιήσει τον «τραπεζοκόμο» ότι βρίσκεται στο μικροσκόπιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This