Ο παράγοντας «σίχαμα» μπορεί να κρίνει τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Στενός συνεργάτης του θρυλικού μας ηγέτη, ο οποίος είναι πραγματικός τεχνοκράτης και δεν ανήκει στον κύκλο των «φιλοσόφων» που πλαισιώνουν το πρωθυπουργικό γραφείο, έχει μία ρηξικέλευθη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα πιστεύει πως υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να κρίνει την ψηφοφορία:

Ο παράγοντας «Σίχαμα». 

Ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί η αισιοδοξία ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο αδιαμφισβήτητος θριαμβευτής των εκλογών, ο συνομιλητής μου όχι μόνον δεν το θεωρεί δεδομένο, αλλά μου εξήγησε γιατί η κάλπη μπορεί τελικά να «βγάλει» Δούκα:

«Θυμήσου πως κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο της Αθήνας ο Χάρης Δούκας. Από ένα πενιχρό ποσοστό στον πρώτο γύρο, 30 σχεδόν μονάδες πίσω από τον Κώστα Μπακογιάννη, στον δεύτερο γύρο εξελέγη δήμαρχος. Ο λόγος είναι απλός. Δεν ψήφισαν οι Αθηναίοι τον Χάρη Δούκα επειδή τον αγάπησαν ή τον πίστεψαν. Τον ψήφισαν επειδή η πλειοψηφία σιχαινόταν τον Μπακογιάννη! Δες σήμερα τι συμβαίνει. Το 71% των ψηφοφόρων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ αποδοκίμασαν έμπρακτα τον Ανδρουλάκη. Πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από το αντίστοιχο του Μπακογιάννη στον πρώτο γύρο. Μην υποτιμάς λοιπόν τον παράγοντα σίχαμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τις εκλογές θα κρίνει ο “εξωτερικός” παράγοντας. Απόλυτα άνθρωπις των αμερικάνων. Θελουν τον κατάλληλο για την λεγόμενν κεντροαριστερά. Άν δεν το πετύχουν, θα διαλύσουν & τα υπόλοιπα κόμματα, – με τον Σύριζα έγινε ήδη – & θα δημιουργήσουν καινούργια. Έτσι κι αλλιώς όλα ελέγχονται από εξωτερικές δυνάμεις. Ο εγχώριος παράγοντας απλά μοιράζεται κονδύλια. Η κυριακή θα δείξει τι θα γίνει στο “Κινάλ” & ανάλογα θα κινηθούν οι “έξω”!
    Και επειδή τα πράγματα θα πάνε στα χειρότερα, ίσως οδηγηθούμε σε εθνική καταστροφή, κάτι ανάλογο με την Κύπρο το 74!

  2. για την εγκατάλειψη που βιώνει ο μεγαλύτερος Δήμος τής χώρας. Οπότε μπερδευτήκαμε, ποιος είναι το σίχαμα ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This