Νευρικός κλονισμός στο Μαξίμου από τις «αραβικές νύχτες» υπουργού…

Must Read

Μπορεί το πρωθυπουργικό περιβάλλον να έχει μετατραπεί σε σφαγείο λόγω του ανελέητου πολέμου εν όψει ανασχηματισμού, οι προγραφές να δίνουν και να παίρνουν, υπάρχει όμως μια έκτακτη εξέλιξη που εχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή.

Η υπόθεση δεν αφορά τους «περιγραμμένους», δηλαδή την Όλγα, τον Βασίλη, τον Χρήστο – τον οποίο πλέον εκβιάζουν ανοιχτά για να εμπλέξουν και κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου, καθώς ο ίδιος δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που του καταλογίζουν – και φυσικά τον Νίκο που δεν έχει δεχτεί ακόμα επίθεση.

Η υπόθεση αφορά άλλον υπουργό για τον οποίο έφτασε βαρύς φάκελος με τα κατορθώματα του στην …ανακαινισμένη έρημο της Αραβίας, όπου ως άλλος Λόρενς έγραψε έπος, μαζί με συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, εμπλεκομένου με τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που έσκασε πρόσφατα! 

Ο νευρικός κλονισμός έγκειται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπουργός δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί, όσο και αν πιεστεί, καθώς διαθέτει και αυτός αντεπιχειρήματα που μπορούν να πείσουν τον ηγέτη – ευεργέτη μας, να τον κρατήσει βιδωμένο στο κυβερνητικό σχήμα. Όπως ακριβώς έκανε και στο παρελθόν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This