Ανεπανάληπτο θαύμα Κυριάκου με τα self tests για τον καρκίνο!

Must Read

Ο βιβλικός Μωυσής έσκισε τη θάλασσα στα δύο, ο δικός μας Μωυσής, ο Κυριάκος μας, έσκισε τα self tests για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στην μέση, λυτρώνοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας!

Μιλάμε για ένα πραγματικό θαύμα, με πρωταγωνιστή τον Θεόπεμπτο πρωθυπουργό  μας.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να μοιράσει αυτοδιαγνωστικά τεστ για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Το πρώτο «θαύμα» φυσικά ήταν ο ισχυρισμός ότι τα συγκεκριμένα τεστ είναι «δωρεάν». Δηλαδή, κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Κυριάκος έπεισε Κινέζους εργοστασιάρχες να δώσουν δωρεάν εκατοντάδες χιλιάδες τεστ στην Ελλαδίτσα μας.

Το δεύτερο θαύμα όμως είναι αυτό που καταγράφεται πλέον επίσημα από την ειδησεογραφία, αλλά κυρίως από την ανακοίνωση του υπουργείου υγείας!

Όταν λοιπόν οι χιλιάδες πολίτες άρχισαν να παραλαμβάνουν τα τεστ, υπήρξε ένα πραγματικό κύμα τρόμου και πανικού, καθώς ένα τεράστιο ποσοστό αυτών, άρχισαν να βγαίνουν θετικά! Με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να βυθίζονται στην απόγνωση, να σπεύδουν σε συμβολαιογράφους για να ετοιμάσουν την διαθήκη τους ή να εγκαταλείπουν την συζυγική κλίνη για να περάσουν στην ακολασία τις τελευταίες τους ημέρες.

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε και ο ίδιος ο θαυματουργός πρωθυπουργός, προκειμένου να προμηθευτεί κι αυτός το περιβόητο τεστ που ανιχνεύει τον καρκίνο του εντέρου, όπως μεταδόθηκε σε δεκάδες ΜΜΕ:

Το μαγικό άγγιγμα του Κυριάκου που έσωσε την ψυχολογία χιλιάδων Ελλήνων

Και τότε έγινε πραγματικά το αδιανόητο: Μόλις ο ευεργέτης μας Κυριάκος άγγιξε το τεστ, αυτό αυτόματα σταμάτησε να ανιχνεύει τον καρκίνο του εντέρου, αναδρομικά μάλιστα! 
Όσοι είστε άπιστοι Θωμάδες, δείτε την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου υγείας:

Θαύμα! Το τεστ για τον καρκίνο του εντέρου, έπαψε να είναι τεστ για τον καρκίνο του εντέρου, μόλις το ακούμπησε ο Κυριάκος!

Κάποιοι ακοινώνητοι, άθεοι και ακυριάκωτοι, θα σπεύσουν να πουν ότι πρόκειται για απίστευτη ρεμούλα του υπουργείου και της κυβέρνησης, για απάτη Μητσοτάκη, για μίζες κλπ. Αθλιότητας! Πρόκειται για ένα σύγχρονο θαύμα από το μαγικό άγγιγμα του πεφωτισμένου πρωθυπουργού μας!

Ας προσέχουν λοιπόν οι άπιστοι επικριτές, γιατί προσπαθώντας να κλονίσουν την βασιλεία του Κυριάκου, ενδέχεται να χάσουν και την βασιλεία των ουρανών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μήπως, ανιχνεύει μίζες και κερδοσκοπία; Οπως και να έχει, σημασία έχει, πως έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ και αποκαταστάθηκε η… κανονικότητα

  2. Σκάστε ψηφίστε και κάντε colonpass, είναι πολύ το χρήμα, αν δεν είστε καλά παιδιά θα στείλω επιστολή στην Ούρσουλα.

  3. Ο αξεπέραστος υπουργός υγείας τι έχει να πει? Θα υπάρξουν κι άλλα αδιευκρίνιστα ποσά? Μα ανά δεν ανιχνεύουν τίποτε ας τα βάλουν στον κωλο τους

  4. Μου έστειλαν ειδοποίηση να παραλάβω το τεστ , όταν μόλις πριν δύο μήνες έκανα, και πάλι μέσω ΙDIKA κολονοσκοπηση με αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά φαίνεται ότι η μίζα, είναι υπεράνω όλων και σαφώς σε βάρος των ταμείων και του ΕΟΠΥ…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This