Μαύρα μαντάτα στο Μαξίμου από την Ουάσινγκτον!

Must Read

Αυτός ο άνθρωπος αυτός, που περπατούσε στην ορκωμοσία σκυφτός, έστειλε μαύρο φιρμάνι…

Ελάχιστοι το γνωρίζουν. Ο γίγας Κυριάκος όμως, έστειλε απεσταλμένο στα δρώμενα πριν και μετά την ορκωμοσία του μισητού Τραμπ. Πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο, με ειδική αποστολή να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, έναντι της Εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως της Ελλάδος.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη αποστολή δεν ανακοινώθηκε, δεν καταγράφηκε στις κάμερες, δεν προβλήθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ. Με εντολή Μαξίμου φυσικά.

Ο οξυδερκής Κυριάκος λοιπόν, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά. Ο επίσημος απεσταλμένος, μπήκε σχετικά ευθυτενής στην εκδήλωση προ της ορκωμοσίας και βγήκε πιο σκυφτός και από «μούσα» της Ρίτας Σακελλαρίου. 

Οι μόνοι που μίλησαν μαζί του ήταν δύο ομογενείς βουλευτές, που κυριολεκτικά του μαύρισαν την ψυχή. Με αποτέλεσμα ο δύστυχος να μην πλησιάσει καν την πληθωρική Κίμπερλι, αλλά αντίθετα να καλέσει μέσω WhatsApp τον συνονόματο του (και επίσης «σκυφτό» λόγω τακτικής όμως) υπουργό του Μαξίμου. Ενημερώνοντας τον οτι η αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών, θα λειτουργεί πλέον κατά τα πρότυπα της αντίστοιχης στο Σαντιάγκο επί Αλιέντε.

Ήταν τέτοια η ταραχή του υπουργού – αποδέκτη του μηνύματος – που σκέφτηκε αμέσως να πάρει τηλέφωνο τον Πάνο Καμμένο. Τον οποίο όμως επιχείρησε να καταστρέψει, οικογενειακώς μάλιστα, επί 8ετία. 

Για τέτοια απόγνωση και ταραχή μιλάμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτούς μη τους κλαίς. Ήρε έτσι της αλλιώς θα την βρουν την άκρη. Και αν δεν την βρουν έχουν οικειοποιηθεί τόσα χρήματα του λαού που είναι για σένα γενιές.
    Το λαουτζίκο να κλαίς.
    Η αντικατάσταση ων γηγενών τρέχει σφαίρα
    Τα μεν αξία παιδιά μας την κάνουν για όλους τόπους και μένει η πλέμπα να τρέχει για κανένα επίδομα πίσω από τους κκουεδες ( κόκκινους μπλε ροζ πράσινους ) μια γροθιά στο κατεστημένο
    Είπαμε κάθε λαός ψάχνει αρχηγούς που ειναι6σαν και αυτόν

  2. Οσο υπάρχουν πετσιλίδες,στουρνάρηδες και ανδρουλάκηδες,και 40 χιλιάδες αποκόμματα-τσιφλίκια νεο κοτσαμπάσηδων,μην περιμένετε τίποτα άλλο ..

    Οι μητσολεπράκηδες,βρήκαν και τα κάνουνε. Είναι μόνο τα πάπετ στην βιτρίνα της ούσρουλα..Οπως και τα υπόλοιπα μογγολάκια τους μαζί.

  3. Οποιοι μπορουν ερευνηστε τισ πληρωμεσ απο την τσεχικη ετερεια που πουλουσαμε σε αυτουσ τα οπλα με αποστολη στην ουκρανια
    Πακτωλοσ ….πηγε σε τσεπεσ

  4. Περιμένουμε την κάθαρση από την συνολική συμμορία Κούλη – Ντόρας που ξεπουλάνε τα πάντα στην Ελλάδα με τις ανθελληνικές και γεμάτες μίζες πολιτικές αποφάσεις τους.

  5. Ο Κούλης είναι αίλουρος,πάλι θα είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Ποιος ξέρει τι θα μας ξεπουλήσει πάλι για να είναι μέσα στα πράγματα. Φυσικά εν αγνοία μας δουλεύει για μας. Ήδη άρχισε να οργανώνει το κόμμα του για την μεγάλη Κολοτουμπα.

  6. Κυριάκο πες αλεύρι: Η Κίμπερλι σε γυρεύει… Και καλά, εσύ κατηγορούσες άλλους για ”Τραμπισμό” και ”τραμπικές” συμπεριφορές. Ο Ελληνικός Λαός όμως και η Ελλάδα τι χρωστάει να πληρώνει τις δικές σου αστοχίες και εκτιμήσεις; Να τα λουστείς εσύ, και όχι ο Λαός….

  7. Λέτε να μας πει ο Trump πόσα και τι όπλα έχει στείλει ο Κουλης στην Ουκρανία??? Έχει κάτι να φοβάται? Γιατί άφησε την βάση στη Ν. Αγχίαλο να καεί? Ήξεραν ότι η φωτιά κατευθυνόταν προς το στρατόπεδο 2 μέρες πριν… Γιατί την άφησαν? Τι όπλα είχε μέσα στις αποθήκες? Μήπως ήταν μια καλή ευκαιρία να πουν ότι κάηκαν (π.χ) πανακριβοι πυραυλοι και κατευθυνόμενα οπλα? Μήπως την άφησαν επίτηδες?? Τι άλλο έχει κάνει ο εγκληματίας και κλέφτης Κουλης?

  8. Έχει που βούτυρο για τον κουλη. Όπως ενημερώνουν οι ομογενείς οι εξελίξεις θα είναι κατεγιστικες…Πάρτε ποπ κορν λεμεεε.

    • Θα πάνε όλοι μαζί με την ούρσουλα και θα πέσουν στα 4 .
      Το πολύ πολύ,να βάλουν τον πίνατ να τους κατουρήσει για επίπληξη και αυτό ήταν.
      Από καλοκαιράκι,διακοπές στα χανιά στο πατρικό με τσούνη και κίμπερλι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This