Ο Άρης Πορτοσάλτε βίωσε ένα πραγματικό θαύμα

Must Read

Η πίστη κινεί βουνά. Τρανταχτή απόδειξη το θαύμα που πραγματοποίησε ο κορυφαίος δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, με όπλο προφανώς την αδιαμφισβήτητη πίστη του στον σωτήρα μας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ναι λοιπόν, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα βίντεο τα οποία είχε προφητεύσει ο Μωυσής Κυριάκος ημέρες πριν, στη συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόιτερ, βίωσε ένα μεταφυσικό φαινόμενο, σαν αυτά που αναγράφονται στην παλαιά διαθήκη. Ανέκτησε και κοινοποίησε τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, μία ημέρα πριν τα ανασύρει από τον κάδο ανακύκλωσης το στέλεχος της εταιρείας φύλαξης των σιδηροδρόμων!

Ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος που βρήκε το στικάκι το περασμένο Σάββατο, ανέφερε ότι «επειδή στον server έχουν πρόσβαση μόνο οι administrators (μετάφρ. διαχειριστές), ήτοι εγώ και ο διευθυντής μου, την 8η Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 03:00, ημέρα Σάββατο, μόλις επέστρεψα από εξωτερικές εργασίες στην εταιρία, το βρήκα [σ.σ. το USB) στον κάδο ανακύκλωσης. Πάτησα “επαναφορά” και τα αρχεία εστάλησαν στην αρχική τους θέση», υποστήριξε ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δηλαδή, το Σάββατο 8, Φεβρουαρίου έγινε η ανάκτηση των βίντεο, όπως δηλώνει ο άνθρωπος που τα ανέσυρε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως δημοσιοποίησε τα βίντεο μία ημέρα πριν, δηλαδή στις 7 Φεβρουαρίου, όπως φαίνεται και στην σχετική του ανάρτηση!

Το θαύμα του Άρη Πορτοσάλτε: Ανακάλυψε τα βίντεο μία ημέρα πριν από τους τεχνικούς της εταιρείας…

Προφανώς τόσο ο ειδικός εφέτης ανακριτής Σωτήρης Μπακαΐμης, όσο και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, πιστεύουν τόσο στα θαύματα όσο και στις θεϊκές ιδιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα ουρανοκατέβατα βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Φέρτε πίσσα και πούπουλα!

    Να θυμίσω ότι αυτός ο τύπος κατέβαινε στις πλατείες για τις Πρέσπες και οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ τον ακολουθούσαν!

    ΕΣΕΙΣ ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Όλα αυτά είναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ.

    Κι όσοι ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥς ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟ 2023 ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑ!

  2. Αυτό το φερεφωνο πρέπει να μπει ισοβια σε κελί σε υπόγειο μαζί με Αφγανους βιαστές Πακιστανούς φονιάδες, Σομαλους κανιβαλους και να πηγαίνει κάθε μέρα ο Ταμπακης να του τραγουδάει όπερα. Και πάλι θα του αξίζουν χειρότερα

  3. Ειναι και γκαου και πληρωμενοι και δεν μπορουν ουτε τις απατεωνιες να στησουν καλα…αλλα δεν τους νοιαζει, δικαιοσυνη ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει να τους μαντρωσει ολους μεσα οποτε λενε και κανουν οτι θελουν εμπαιζοντας και ασχημονοντας σρ χαροκαμενους γονεις…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This