Το ατύχημα του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι άφησε εκτός GNTM το Golden Pass (video)

Αποχώρησε ο «εκλεκτός» των κριτών

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι που ξεχώρισε στο GNTM από την πρώτη οντισιόν, αποτελεί πλέον παρελθόν για το σπίτι των μοντέλων.

Ο 18χρονος Κωνσταντίνος που κέρδισε το Golden Pass και μπήκε κατευθείαν στο σπίτι του GNTM, ήταν ο έβδομος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στην τελευταία δοκιμασία, ο Τσεντολίνι στάθηκε άτυχος αφού μετά το disadvantage που του έδωσε ο Ηρακλής, είχε δικαίωμα να ποζάρει μόνο για μια λήψη, η οποία και αποδείχτηκε καταστροφική γιατί γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία του στην φωτογράφιση. 

Οι κριτές δεν σχολίασαν την φωτογραφία του Τσεντολίνι και τον άφησαν εκτός, βαθύτατα λυπημένοι αφού περίμεναν πολλά περισσότερα από τον «εκλεκτό» του GNTM.

Ο 18χρονος Τσεντολίνι, μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από μωρό, αφού οι γονείς του τον πήγαιναν σε castingγια παιδικά ρούχα και διαφημίσεις. Ο Κωνσταντίνος που τελείωσε το Λύκειο πριν μερικούς μήνες, ξέρει ότι γεννήθηκε για να γίνει μοντέλο και με αυτοπεποίθηση προσπαθεί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να εντυπωσιάσει στους κόλπους της μόδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This