Ποιος θα ενσαρκώσει στον κινηματογράφο τον Άγιο Νεκτάριο;

Must Read

Τον σημαντικότερο -ίσως- ρόλο της μέχρι τώρα καριέρας του θα ερμηνεύσει ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης: αυτόν του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, μιας από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής Ορθοδοξίας!

  • Γράφει ο Σωτήρης Λέτσιος 

Ο κ. Σερβετάλης έχει ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της ταινίας «Man of God» και έχει συμφωνήσει να ενσαρκώσει τον Άγιο, έχοντας φυσικά επίγνωση τόσο της σημασίας όσο και των δυσκολιών αυτού του ρόλου.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν τον χειμώνα ή την άνοιξη του 2020. Η ταινία, που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, θα ονομάζεται «Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) και τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει η Αμερικανίδα Ελένα Πόποβιτς.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν έπεσε τυχαία στα χέρια της Πόποβιτς ένα βιβλίο σχετικά με τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Την περίοδο εκείνη η σκηνοθέτις βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στη Σερβία. Αμέσως εντυπωσιάστηκε και άρχισε να γράφει τις πρώτες σελίδες του σεναρίου. Η ταινία θα είναι αγγλόφωνη και θα συμμετέχουν Αμερικανοί ηθοποιοί. Ήδη μεταξύ αυτών έχουν ακουστεί  τα ονόματα του Μίκυ Ρουρκ και της Τζένιφερ Άνιστον!

Τον ρόλο της Μοναχής Ευφημίας, η οποία έκλεισε τα μάτια του Αγίου Νεκταρίου όταν αυτός εκοιμήθη, θα υποδυθεί η Μαρθίλια Σβάρνα, νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός με σπουδές κινηματογράφου στην Αμερική, όπου πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε θεατρικό έργο του Χόλυγουντ.

Η μοναχή Ευφημία ήταν μέτοχος του πρώτου θαύματος που έγινε αφού αποδήμησε ο Άγιος Νεκτάριος, καθώς μετά την κοίμησή του, πήρε τα ρούχα του και τα άφησε πάνω σε έναν παράλυτο, ο οποίος αμέσως σηκώθηκε και περπάτησε! Ο Μίκι Ρουρκ είναι ο προτεινόμενος να ενσαρκώσει τον παράλυτο.

Επίσης, έναν ακόμα ρόλο στην ταινία ενδέχεται να πάρει ο Χολυγουντιανός ηθοποιός, Τζόναθαν Τζάκσον. Ως τώρα η παραγωγή φλερτάρει και με τον Τομ Χάνκς στο ρόλο του συμπαραγωγού.

Γυρίσματα θα γίνουν οπωσδήποτε στην Αίγινα, αλλά και σε άλλα μέρη, στα όποια ο Άγιος Νεκτάριος (κατά κόσμον Αναστάσιος Κεφαλάς) έζησε και θαυματούργησε. Επίσης, η ταινία θα έχει πλάνα και από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, όπου παρέδωσε το πνεύμα του ο Άγιος Νεκτάριος στις 8 Νοεμβρίου του 1920, χτυπημένος από τον καρκίνο του προστάτη.

Στο δωμάτιο, μάλιστα, εκείνου του νοσοκομείου έγινε και το πρώτο θαύμα σε ασθενή λίγο μετά την κοίμηση του Αγίου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This