Τι απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Must Read

Τέλος στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έβαλε η Ιωάννα Μαλέσκου

Η πανέμορφη παρουσιάστρια συναντήθηκε στο «Έλα χαμογέλα» με το Γρηγόρη Μπάκα και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή.

«Θα τα ακούει ο Κωνσταντίνος και θα γελάει. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο πλησίον μου, κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο. Δε συμβαίνει κάτι. Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω αν είναι μόνος του ο Κωνσταντίνος» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι άνθρωπος που μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Δεν μοιράζομαι. Όταν είναι να μάθετε κάτι για την προσωπική μου ζωή θα το μάθετε» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας πως δεν αντάλλαξαν αριθμούς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά μόνο ακολούθησαν στο Instagram, o ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This