Έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Βαγγέλη Περρή για το Survivor (video)

Το Survivor προκάλεσε διαμάχη στην εκπομπή Πρωινό!

Must Read

Χαμός έγινε πάλι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τις δύο ομάδες να έρχονται σε κόντρα επειδή, όπως ισχυρίζονται οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι προμήθειες που τους επιστράφηκαν ήταν λιγότερες κουταλιές από τις συμφωνημένες και ότι η κόκκινη ομάδα υποτιμά τη νοημοσύνη τους.

Τότε η Ασημίνα Ιγγλέζου, που ανήκει πλέον στην κόκκινη ομάδα πήρε θέση λέγοντας πως  «αυτοί που κάθονται και μετράνε κουταλιές ρυζιού δεν μπορούν να μετράνε το πάθος ούτε την ψυχή. Η δική μου ομάδα αντιδρά τελείως διαφορετικά», με την μπλε ομάδα να την χειροκροτά ειρωνικά και την Μαριπόζα να λέει «Ασημίνα Ιγγλέζου, 2021».

Η πρώην μαχήτρια υποστήριξε ότι η μπλε ομάδα, η οποία ήταν για ακόμη μία φορά νικήτρια, δεν θα έπρεπε να μιλάει για τροφή, από την στιγμή που οι κόκκινοι έχουν χάσει πολλές φορές και πεινάνε και παρόλα αυτά δίνουν την ψυχή τους στο αγώνισμα.

Από την άλλη η Άννα Μαρία Βέλλη, κατηγόρησε την Ασημίνα ότι εκφράστηκε απρεπώς κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, όταν της είπε ότι έκανε φάουλ.

Τότε ο Τριαντάφυλλος ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους απευθυνόμενος στην Μαριπόζα λέγοντας της ότι  «μπορεί να έχεις followers στο Ιnstagram αλλά το να χειροκροτάς ειρωνικά μια μάνα δεν σε τιμάει, στο λέω φιλικά. Σ’ ακολουθεί πολύς κόσμος και δεν είναι ωραία εικόνα».

Η Μαριπόζα φυσικά απάντησε στον γνωστό τραγουδιστή με επιθετικό τρόπο.

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν χθες στο συμβούλιο, η εκπομπή «Πρωινό» σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο. Απ’ ότι φαίνεται η ρήξη των δύο ομάδων στο reality επιβίωσης έφερε σε αντιπαράθεση τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Βαγγέλη Περρή.

Μήλος της έριδος ήταν η Instagrammer Έλενα Κρεμλίδου Mariposa και το πραγματικό επάγγελμά της. Οι δύο παρουσιαστές άρχισαν να λογομαχούν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι «οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα» με τον Βαγγέλη Περρή να διαφωνεί λέγοντας ότι «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της».

Τότε ήταν που ανέβηκαν οι τόνοι.

«Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Βαγγέλης Περρής με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να του απαντάει έντονα: «Ναι εμείς παρακολουθούμε άλλο Survivor!»

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκαμπτος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;» τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

«Βαγγέλη δεν θέλω να σου απαντήσω. Μπορείς να συνεχίσεις. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, γιατί εμείς σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This