Κωνσταντίνος Δανίκας για Γιώργο Μαρίνο: «Μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει χαθεί» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για την σχέση που έχει με τον νονό του, τον γνωστό showman!

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε το 2006 με τη σειρά «Λούφα και Παραλλαγή». Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, όμως έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός μέσα από την πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τον Φανούρη.

Είναι γιος του σπουδαίου μουσικού Νίκου Δανίκα, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια μαέστρος του Γιώργου Μαρίνου. Λόγω αυτής της συνεργασίας τους, ο σπουδαίος showman,  βάφτισε τον ταλαντούχο ηθοποιού.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την σχέση που έχει με τον νονό του.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει χαθεί» είπε ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει ο,τιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα, συγκεκριμένα, σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχαμε και πολύ καλές σχέσεις. Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This