Δημήτρης Γεωργαλάς: «Με τον Λιγνάδη είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία! Πάθαμε σοκ» (video)

Must Read

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την πετυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί «Σασμός», ωστόσο έχει σημειώσει μία σημαντική πορεία στον χώρο της υποκριτικής και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου.

Ανάμεσά τους είναι και ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον οποίο συνεργάστηκε το 2019 για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος».

Για την συνεργασία του με τον συγκεκριμένο ηθοποιό-σκηνοθέτη μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τα «σκοτεινά μυστικά» του συναδέλφου του.

«Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε όλα αυτά, πάθαμε σοκ. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος γνώριζε, αλλά ειλικρινά εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι. Ήταν μια περιοδεία που κύλησε ομαλά, με την κούρασή της, με τις παραστάσεις της, τελειώσαμε, είπαμε γεια και ο καθένας πήγε σπίτι του».

«Είναι πολύ κακές οι γενικεύσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποδόθηκαν κατηγορίες, επειδή άνοιξαν στόματα, που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έγινε και πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για πράγματα που είναι προσβλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι.

Καλό είναι να μιλάμε γι’ αυτά και να μην φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας καταστρέψει. Είναι τεράστιο λάθος για τον κόσμο να θεωρεί ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας τελείως διεφθαρμένος χώρος», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This