Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέσης σας και μην αναγκάζετε τον σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές άλλων που δεν σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούργιες εργασίες που θα εμφανιστούν ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ: Εχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή για να ενημερώνεστε για ό,τι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This