Ελεονώρα Μελέτη: Άφωνη η παρουσιάστρια με τις δηλώσεις του συζύγου της (video)

Must Read

Στην παρουσίαση βιβλίου της έκανε χθες η Ελεονώρα Μελέτη που φέρει τον τίτλο η «Γυναίκα ψάχνει».

Από το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα μπορούσε να λείψει η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η οποία εκπομπή σήμερα έδειξε πλάνα από το event.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά γνωστά ονόματα από το δημοσιογραφικό χώρο, ανάμεσα σε εκείνους όμως που έκαναν δηλώσεις και εξέπληξαν ευχάριστα στην παρουσιάστρια, ήταν ο σύζυγός της ο Θοδωρής Μαροσούλης.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλοτάξιδο και να μη σταματήσεις εδώ γιατί ξέρω ότι έχεις τρομερά καλή πένα. Εύχομαι να τα χιλιάσεις! Δεν το διάβασα το βιβλίο, δεν μου το έδινε, ούτε καν σε ηλεκτρονική μορφή. Το διάβασα αφού τυπώθηκε το βιβλίο και πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει ποτέ ξανά έτσι διαβάζοντας το οτιδήποτε. Ήταν τόσο παραστατικός ο τρόπος γραφής της, που με συνεπήρε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο θεατρικός παραγωγός.

«Είχε άγχος γιατί τα είχε στήσει όλα αυτός και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τώρα πλέον όχι ως σύζυγο, αλλά ως παραγωγό για όλα αυτά που είδαμε χθες», σχολίασε η παρουσιάστρια.

https://vimeo.com/639481061

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This