Πέθανε ο θρυλικός τραγουδιστής Meat Loaf

Το τέλος μιας εποχής...

Must Read

Ο τραγουδιστής (και ηθοποιός) Meat Loaf, του οποίου το άλμπουμ «Bat Out of Hell» συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών και πιο ανθεκτικών στο χρόνο, ροκ άλμπουμ της δεκαετίας του 1970, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 65 ταινίες.

Ένας καταπληκτικός ερμηνευτής, εμφανίστηκε επίσης ως ηθοποιός στο καλτ κλασικό «The Rocky Horror Picture Show» καθώς και στα «Crazy Alabama», «Fight Club», «Wayne’s World» και «The NeverEnding Story», μεταξύ δεκάδων ακόμη κινηματογραφικών και τηλεοπτικών τίτλων.

Η επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα υποστηρικτών του:

Ο Meat Loaf, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Marvin Lee Aday, κέρδισε ένα βραβείο Grammy το 1994 για την καλύτερη σόλο ροκ φωνητική ερμηνεία για το εκπληκτικό τραγούδι του «I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)».

Αιτία θανάτου δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά το Deadline αναφέρει ότι η σύζυγός του Deborah ήταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This