Κώστας Δόξας: «Kαθυστερεί συστηματικά την καταβολή της διατροφής», ισχυρίζεται η δικηγόρος της πρώην συζύγου του

Must Read

Από προχθές το βράδυ έχει γίνει γνωστό ότι έπειτα από τη μήνυση που είχε κάνει η Μαρία Δεληθανάση εναντίον του Κώστα Δόξα, ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη επειδή δεν κατέβαλε στην ώρα της τη διατροφή του παιδιού του, γεγονός το οποίο συνηθίζει να κάνει, όπως ισχυρίζεται η τέως σύζυγος του.

Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς απέδειξε πως είχε ότι είχε καταβάλει το συμφωνημένο ποσό και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Ο αδερφός του τραγουδιστή Άκης Δείξιμος εξηγώντας πώς συνέβη οι προσαγωγή του ερμηνευτή εξήγησε πως η πρώην σύζυγος του υπέδειξε στους συν αστυνομικούς να τον συλλάβουν την ώρα που ήταν μπροστά η ανήλικη κόρη τους,  ενώ παραδέχτηκε πως ένα μερίδιο ευθύνης είναι δικό του, καθώς καθυστέρησε εκείνος να καταβάλει το χρηματικό ποσό, δεδομένου ότι είναι ο άνθρωπος που τον βοηθάει και τον στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξήγησε, πως η πελάτισσα της δεν κινήθηκε παράνομα, καθώς ο Κώστας Δόξας καθυστερούσε επανειλημμένα να δώσει το ποσό της διατροφής που είχαν συμφωνήσει.

«Έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που λέει ότι κάθε πρώτη του μηνός θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κ. Δόξα ένα χρηματικό ποσό για να διατεθεί για τα έξοδα του παιδιού. Και δεν είχε καταβληθεί. Η καταβολή έγινε 19/01. Εκ των υστέρων με ενημέρωσε η πελάτισσά μου, ότι η καταβολή του τελευταίου κομματιού της διατροφής πρέπει να έγινε ενώ ήταν στο τμήμα ο πρώην σύζυγός της.

Έχει γίνει μήνυση και κατά της πελάτισσάς μου, αυτές οι μηνύσεις γίνονται για εντυπωσιασμό. Η εντολέας μου έχει τις καταθέσεις που δείχνουν 19/01 και οι δύο, προφανώς έγιναν σε διαφορετική στιγμή. Η μήνυση κατατέθηκε στις 17/01, μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία καταβολή. Στις 10/01 του είχε στείλει μήνυμα για να καταβάλει τη διατροφή. Είχε εξαντλήσει τα στάδια ενημέρωσης και συζήτησης.

Ο κ. Δόξας κατά το 2020 κατέβαλε κανονικά την πρώτη διατροφή στο χρόνο της, που ήταν κατά 200 ευρώ προσαυξημένη. Όταν δεν κινείτο κουνούπι, και δεν είχε πληγεί μόνο το δικό του επάγγελμα, αλλά τα πάντα. Από τον Ιούλιο του 2021 συστηματικά καθυστερεί την καταβολή της διατροφής. Το Σεπτέμβριο του 2021 έκανε 4 εμφανίσεις σε τρία διαφορετικά μαγαζιά, που έχει δηλώσει πόσα έλαβε, και είναι πενταπλάσια από αυτά που βγάζει μηνιαίως η εντολέας μου. Είχε ειπωθεί στο δικαστήριο από την πλευρά του κ. Δόξα ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά ως επιχείρημα, και το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση, άρα αυτό το έχει συνυπολογισμένο.

Η τελευταία καταβολή της δόσης έγινε εξαιτίας της μήνυσης, την ώρα που ο κ. Δόξας ήταν στο αστυνομικό τμήμα. Μπορώ να δείξω και τα καταθετήρια, υπάρχουν δεδομένα. Το αίτημά του για μείωση της διατροφής είχε γίνει δεκτό, αλλά όχι στο ποσό που επιθυμούσε εκείνος. Κανείς δεν έχει διερωτηθεί πώς ζει στην καθημερινότητά της η συγκεκριμένη γυναίκα με το παιδί.

Ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι η σύλληψη έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί. Αυτό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Το παιδί το παρέλαβε η γιαγιά και ανέβηκαν σπίτι. Δεν κατάλαβαν ποτέ πότε έγινε η σύλληψη. Η εντολέας μου δεν έχει βγει ποτέ στα κανάλια, είναι λυπηρό να λέει κανείς ότι προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα για να βγάλει χρήματα, όταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν άνεργη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This