Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί δημόσια για ξυλοδαρμό

Τι απαντά ο δικηγόρος του καλλιτέχνη

Must Read

Ξέσπασε η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη καταγγέλοντας τον για ξυλοδαρμό την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Κλεόπατρα, που πριν μερικά χρόνια είχε διαγνωστεί με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα και χρειαζόταν να υποβληθεί σε εξειδικευμένες θεραπείες στο εξωτερικό.

Μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε η Αμαλία Τουράνη στα social media αναφέρει τη γενικότερη στάση του Ηλία Καμπακάκη απέναντι στην κόρη τους. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως ο καλλιτέχνης πριν από δύο χρόνια, βρήκε άλλη γυναίκα και ακύρωσε το ταξίδι, που είχαν οργανώσει με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί η κόρη τους σε χειρουργείο.

«Όταν ανέβηκε ο ερανικός λογ/σμός το 2017 και βοήθησε όλος ο κόσμος για να πάει η κόρη μας στην Αμερική για να σωθεί από τον καρκίνο, ο Καμπακάκης δεν μας μιλούσε για δύο μέρες γιατί θα του κάναμε κακό στην καριέρα του! Συγκεκριμένα έλεγε “θα σβήσω δε θα έρχεται κανείς να με βλέπει στα live γιατί θα με λυπούνται”! Τότε δεν μας μιλούσε δύο μέρες! Αργότερα…μετά την γνώμη του την άλλαξε ο Κυριάκος που έχει την κλινική.. στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ήρθαν να δουν την Κλεοπάτρα στο νοσοκομείο Ελπίδα στην Αθήνα πριν φύγουμε Αμερική και έτσι ήρθε μαζί μας στο Houston. Όταν είδε ότι δεν έσβησε η καριέρα του αλλά αντίθετα ανέβηκε και ο κόσμος τον στήριξε, άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Ο Ηλίας Καμπακάκης το 2010 ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καυγά που είχαμε, με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες οι τότε γείτονές μου), προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητό μου και ήρθε με το δικό του αυτοκίνητο κ μου το τράκαρε στο πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω!!…. Όλα αυτά υπάρχουν γραπτώς στο ΑΤ Καλαμαριάς γιατί στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία!! Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης μου ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», ανέφερε η Αμαλία Τουράνη.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Η δήλωση του δικηγόρου του τραγουδιστή μετά τις κατηγορίες της

Μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε ο τραγουδιστής, ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος έδωσε τις δικές του απαντήσεις για την υπόθεση.

«Όλες οι δηλώσεις της καταγγέλλουσας είναι αναληθείς και κρύβουν άλλους σκοπούς. Όσοι γνωρίζουν τον Ηλία Καμπακάκη μπορούν αυτό να το αντιληφθούν. Σε ό,τι αφορά στους ισχυρισμούς της και το επικαλούμενο από αυτήν έγγραφο, η εν λόγω υπόθεση έχει ήδη κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα υπέρ του Ηλία Καμπακάκη. Ουδέποτε εξαφανίσθηκε από τη ζωή του παιδιού του και μέχρι σήμερα τηρεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του ως πατέρας. Επιφυλάσσεται δε ρητώς παντός νόμιμου δικαιώματος του», είπε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This