Χρήστος Πάζης: «Με το πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε στο απόγειο της καριέρας μου πέρασα κατάθλιψη»

Must Read

Ο Χρήστος Πάζης ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, καθώς είχε ερεθίσματα από τον πατέρα του ο οποίος ήταν άριστος γνώστης της δημοτικής μουσικής.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε να τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη και με τη χαρακτηριστική φωνή του έγινε σύντομα δημοφιλής.

Ο εν λόγω ερμηνευτής πριν ένα χρόνο περίπου είχε αποκαλύψει πως είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. Παρόλο που είχε πολλά συμπτώματα όπως ημικρανίες και πόνους στο σώμα, ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκε.

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Χρήστος Πάζης στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στις φωνητικές του χορδές το οποίο τον κράτησε μακριά από τις πίστες για αρκετά χρόνια, καθώς χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει.

«Πέρασα κορωνοϊό, φοβήθηκα, αλλά ευτυχώς όλα καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με το πρόβλημα που εμφανίστηκε στη φωνή μου στο απόγειο της καριέρας μου πέρασα κατάθλιψη. Βρήκα τη δύναμη και με τη βοήθεια ειδικών ξεπέρασα την κατάθλιψη.

Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Ήταν συγκινητικό να γεμίζουν οι χώροι, ενώ ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα στη φωνή μου. Ο κόσμος καταλάβαινε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά με χειροκροτούσε».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, δήλωσε πως: «Έχω κάνει δύο γάμους κι έχω πάρει δύο διαζύγια. Δεν έχω καμία επαφή με τις πρώην συζύγους μου. Τώρα είμαι σε τρίτο γάμο κι έχουμε έναν γιο 7,5 ετών. Σε ένα διαζύγιο φταίνε και οι δύο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This