Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς, επειδή εσύ το θέλεις»

«Είμαι γυμναστής και θα μου άρεσε να παίζω παιχνίδια, όπως στο Survivor»

Must Read

Νέο δίσκο ετοιμάζει ο Γιάννης Σαββιδάκης ο οποίος θα περιέχει τραγούδια τελείως διαφορετικά από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει καθώς θα είναι αγγλόφωνα.

Για τη νέα του δισκογραφική δουλειά μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις βλέψεις που έχει σχετικά με τα επαγγελματικά του.

«Έχω προτείνει στην τηλεόραση κάτι, είναι ένα δικό μου format. Δεν είναι talent show, είναι ένα “μίξερ”», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Είμαι γυμναστής και θα μου άρεσε να παίζω παιχνίδια, όπως στο Survivor. Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάω», πρόσθεσε.

Για τον αγγλόφωνο δίσκο του όμως μίλησε και στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι η οικογένειά του, οι δηλώσεις που έκανε σχετικά με την απόκτηση παιδιών προκάλεσε αντιδράσεις.

«Τα πάντα για μένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένεια μου. Αυτό που σίγουρα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς είναι η οικογένεια μου και η μουσική. Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά γιατί εσύ θες να τα κάνεις, όπως είναι πολύ εγωιστικό να υιοθετείς παιδιά, επειδή εσύ θέλεις παιδιά», είπε χαρακτηριστικά με τον Κώστα Τσουρό να σχολιάζει: «Οι δύο περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, νομίζω έκανε λάθος ότι τις έβαλε και τις δύο στο ίδιο τσουβάλι. Το να αποκτήσεις παιδί επειδή εσύ θες παιδί εγωιστικά και εγώ συμφωνώ σε αυτό το σκέλος ότι δεν πρέπει.

Πολλές φορές η κοινωνία επιτάσσει ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά και μας βάζουν σε αυτό, χωρίς κάποιος να ξέρει αν θέλει. Αν δεν θες συνειδητά να γίνεις γονιός καλύτερα να μη γίνεσαι. Στο θέμα της υιοθεσίας το να πάρεις αυτή την απόφαση είναι μια ένδειξη μεγάλου θάρρους και καταρρίπτεις τον εγωισμό σου για να υιοθετήσεις ένα παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This