Πέτρος Φιλιππίδης: Ακούστηκαν για πρώτη φορά τα ονόματα των γυναικών που τον καταγγέλλουν

Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τους δημοσιογράφους!

Must Read

Σήμερα ξεκίνησε η δική του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο άλλοτε επιτυχημένος ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εδώ και οκτώ μήνες δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην δίκη για λόγους υγείας.

Στο δικαστήριο ωστόσο παρευρέθηκαν οι Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους, η Λένα Δροσάκη, και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι οποίες ήταν εκείνες που κατήγγειλαν δημόσια τον εν λόγω ηθοποιό-σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία πρόκειται να μιλήσει για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον ηθοποιό και που την έκανε να αισθανθεί τρομερά άβολα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η εισαγγελέας ζήτησε να αποχωρήσει από την υπόθεση του ηθοποιού, λόγω της προσωπικής της σχέσης με μια εκ των δικηγόρων του κατηγορουμένου Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι καταγγέλλουσες έχουνε βρει ήδη τους μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ από τη μεριά του ηθοποιού το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταθέσει υπέρ του η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου.

«Όσον αφορά στην καταγγέλλουσα, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στη συμπεριφορά της, ήταν ότι είχε θρασύτητα, ότι ήταν παρορμητική, δε σεβόταν τα όρια των άλλων και παρενέβαινε πολλές φορές στις προσωπικές συζητήσεις άλλων, χωρίς κανένα λόγο, πράγμα που δημιουργούσε στους άλλους απορία και αμηχανία. Χωρίς κανένα λόγο και απρόσκλητη, έμπαινε στα καμαρίνια των ηθοποιών με τους οποίους δεν είχε καμία σχέση με τη δικαιολογία ότι είχε έρθει για να δει τη μητέρα της.

Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγό μου… όταν ρώτησα γιατί συνέβαινε αυτό, μου απάντησε ότι λόγω της γνωριμίας τους από τη σχολή όπου δίδασκε ο σύζυγός μου και αυτή ήταν μαθήτρια, ενδιαφερόταν γι’ αυτόν και ήθελε να δει τι κάνει. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Μια ηθοποιός μου είχε πει… ότι είχε δει μια φορά την καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στον σύζυγό μου, “εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει”.

Το 2011 με κάλεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας να δω την παράσταση στην οποία έπαιζε ο ίδιος και όπως παρακολουθούσα, ήρθε και έκατσε δίπλα μου η μητέρα της καταγγέλλουσας. Όταν τελείωσε η παράσταση και βγήκαμε έξω οι τρεις μας, δηλαδή εγώ ο Μπιμπίλας και η μητέρα της καταγγέλλουσας και την ρωτήσαμε και εγώ και ο Σπύρος τι συμβαίνει με την κόρη της αφού της εξιστόρησα όλα τα ανωτέρω και την συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Πέτρο, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση λέγοντάς μου,

“Δεν ξέρω, δε μου έχει πει τίποτα”. Εγώ, της ζήτησα ως μητέρα της να επέμβει και να της ζητήσει να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σε εμένα και τον Πέτρο. Μετά από λίγες ημέρες τηλεφώνησα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον ρώτησα αν έμαθε κάτι και μου είπε, “Δε μας λέει, μας λέει ότι τον Πέτρο τον έχει σαν πατέρα της”», είναι ένα μέρος της κατάθεσής της για την υπόθεση του βιασμού.

Δείτε επίσης: Μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη: «Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν! Ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του»

Δείτε το απόσπασμα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η σύζυγος το προφυλακιστέο ηθοποιού σκηνοθέτη δεν έδωσε το παρών στη δική,  γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν εκεί προκειμένου να στηρίξει τα θύματα.

«Θα περιμένουμε την επόμενη δικάσιμο και θα είμαστε όλοι εδώ. Περιμέναμε μια ώρα για να πούμε τη λέξη “παρών”. Η διαδικασία συνεχίζεται», είπε για το τι συνέβη μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Σε ερώτηση για τους μάρτυρες, τόνισε: «Μη με ρωτάτε βλακείες, εδώ είναι οι μηνύτριες, 2-3 μάρτυρες έλειπαν», ενώ για το αν βρίσκεται στο δικαστήριο η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί πρέπει να πω τα ονόματα ανθρώπων που έλειπαν;».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ακούστηκαν τα ονόματα των γυναικών που καταγγέλλουν τον Π. Φιλιπίδη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This