Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ένας ηθοποιός που βγήκε και μίλησε για τον Φιλιππίδη, είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην παράσταση»

«Εάν ξέραμε και τα καλύπταμε, θα πρέπει να πάμε στις φυλακές Κορυδαλλού»

Must Read

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης έχει συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε μιλήσει για τον προφυλακισμένο συνάδελφό του λέγοντας πως στην περίπτωση που αθωωθεί θα συνεργαζόταν μαζί του.

«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε.

Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί το συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε “ανοιχτές” τσέπες, ήταν πολύ δοτικός», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Με αφορμή τη δίκη του άλλωστε σπουδαίου ηθοποιού, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Θοδωρής Ρωμανίδης και σχολίασε την παρουσία του στο δικαστήριο λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Λογικό δεν είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι καταβεβλημένος; Στη φυλακή είναι, δεν είναι σε κάποιο resort. Προσωπικά δεν θα πήγαινα να τον δω και το όχι δεν είναι από την κακή πλευρά αλλά ούτε και από την καλή. Απλά δεν έχω τι να του πω. Τι να του πω; Υπάρχει μια δίκη, θα βγει το αποτέλεσμα και θα δούμε επιτέλους τι έχει γίνει».

Όσον αφορά την συνεργασία του στο θέατρο δήλωσε πως: «Την επιτυχία την είχε χρόνια πριν, τότε είχε γίνει ότι είχε γίνει που λένε και όλοι. Σε μας στο θέατρο ίσα ίσα που ήταν σε μια ήρεμη φάση. Περνούσαμε καλά, δεν είχαν δημιουργηθεί εντάσεις. Προς Θεού, όμως, μη φανεί ότι δίνει συγχωροχάρτι. Δεν θέλω και δεν ξεπλένω κανέναν με αυτά που λέω. Αυτό θέλω να είναι ξεκάθαρο. Εάν αποδειχθεί ότι τα έχει κάνει όλα αυτά, βεβαίως να υπάρξει τιμωρία».

«Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα. Πάντα όμως, αν δεν είσαι μπροστά, πίσω από την κλειστή πόρτα δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Εάν ξέραμε και τα καλύπταμε, θα πρέπει να πάμε στις φυλακές Κορυδαλλού, να ζητήσουμε ποιο είναι το κελί αυτών των ανθρώπων και να μπούμε μαζί τους αυτοβούλως και να κάτσουμε δίπλα τους», πρόσθεσε.

«Υπήρξε αυτό το διάστημα ένας ηθοποιός που βγήκε και μίλησε για τον Πέτρο και γνωρίζω ότι, στην παράσταση για την οποία μίλησε, αυτός ο συγκεκριμένος συνάδελφος είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Και λες τώρα γιατί βγαίνεις και μιλάς», είπε για τους συναδέλφους που βγαίνουν και μιλάνε δημόσια για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This