Ποιο εφηβικό «πρόβλημα» αντιμετωπίζει η Ελευθερίου

Must Read

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που το τελευταίο διάστημα απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνει δυναμικό come back στους κόλπους της μουσικής, ανανεωμένη και ερωτευμένη με τον Δημήτρη Ταταράκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που μοιράζεται πολλές προσωπικές στιγμές της στο Instagram, αποκάλυψε ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, και αφορά την υγεία της επιδερμίδας της. Το πρόσωπό της έχει γεμίσει σπυράκια και όπως εκμυστηρεύεται η ίδια, είναι αποτέλεσμα άγχους και στρες.

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ψυχοσωματικά, είτε μπορεί να τα εμφανίσουν στο μέλλον, γι αυτό είναι αξιοθαύμαστο όταν δημόσια πρόσωπα που συνήθως επηρεάζουν νέους ανθρώπους, να δίνουν μηνύματα στήριξης και αισιοδοξίας.

Διάβασε όλα όσα έγραψε:

«Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα κάπως έτσι… ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γι αυτό και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ» . Δεν είναι αλλεργικό – είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα. (Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου! Αυτά από μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This