Ιβάνκα Τραμπ, όπως λέμε… σταρ!

Must Read

Η 37χρονη τόσο με το ντύσιμό της όσο και με το χτένισμά της θύμιζε έντονα σταρ του Χόλιγουντ στο γάμο της σχεδιάστριας Misha Nonoo. 

Σε καμιά δημόσια εμφάνισή της η παρουσία της δεν περνά αδιάφορη. Ο λόγος βέβαια για την πάντα κομψή Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η οποία θάμπωσε με την παρουσία της -και- τους καλεσμένους στον γάμο της σχεδιάστριας Misha Nonoo, της κολλητής φίλης της Μέγκαν Μαρκλ, που τελέστηκε στη Ρώμη. Η 37χρονη Ιβάνκα, με το ντύσιμό της αλλά και με το χτένισμά της, θύμιζε έντονα σταρ του Χόλιγουντ, χαμογελώντας πάντα στον φωτογραφικό φακό, και ενώ συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ.

Αναμφίβολα η εμφάνιση της πρώτης κόρης των ΗΠΑ στο γάμο της σχεδιάστριας Misha Nonoo ξεχώρισε μεταξύ των άλλων διασημοτήτων. Κι αυτό διότι πολλές εξ αυτών επέλεξαν να φορέσουν μαύρες τουαλέτες, συμπεριλαμβανομένων των Κάρλι Κλος, Μέγκαν Μαρκλ, Ντάσα Ζούκοβα και της πριγκίπισσας Ευγενίας. Αν και καλεσμένη στον γάμο, η Ιβάνκα φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλή φίλη με τη νύφη, αλλά λέγεται ότι γνωρίστηκαν μέσω του κουνιάδου της Τζόσουα Κούσνερ και της συννυφάδας της Κάρλι Κλος, που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τη Misha Nonoo, και του επιχειρηματία συζύγου της Μάικλ Χεν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This