Η J. Lo έβαλε (ξανά) τη θρυλική πράσινη τουαλέτα του Βερσάτσε και μας… έλιωσε!

Must Read

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την εμφάνιση που έμεινε στην ιστορία, η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε πάλι τη θρυλική πράσινη τουαλέτα του οίκου Βερσάτσε, με την οποία είχε εμφανιστεί στα βραβεία Γκράμι του 2000 και περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου οίκου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο.

Στα 50 της η πανέμορφη Λατίνα καλλιτέχνις έλαμψε στο catwalk και έκανε τους πάντες να παραμιλούν, φορώντας το διάσημο «jungle dress», το οποίο δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τη Λόπεζ, καθώς το σώμα της είναι εξίσου σφριγηλό και νεανικό όπως και πριν από 20 χρόνια.

Η επικεφαλής του οίκου Ντονατέλα Βερσάτσε δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίδειξης ότι η ιδέα για την επανεμφάνιση της Λόπεζ με τη θρυλική τουαλέτα προέκυψε όταν οι δύο φίλες συναντήθηκαν στο φετινό Met Ball.

Την ίδια ώρα ο σύντροφος της εκρηκτικής Λατίνας Αλεξ Ροντρίγκεζ, – προφανώς εκστασιασμένος από την εμφάνιση της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με το διάσημο φόρεμα, γράφοντας μόνο: «Αυτή η γυναίκα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This