Σακίρα – J.Lo: H λάτιν συμμαχία που θα ξεσηκώσει τους θεατές του Super Bowl! (video)

Must Read

Με μια ταυτόχρονη ανάρτησή τους στο Instagram, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα επιβεβαίωσαν τις φήμες που τις ήθελαν να εμφανίζονται ζωντανά στο ημίχρονο του Super Bowl, που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι στις 2 Φεβρουαρίου του 2020.

«Συμβαίνει» έγραψε η Λόπεζ στον λογαριασμό της, αναρτώντας την αφίσα του show και μία φωτογραφία της Σακίρα, η οποία έκανε ακριβώς το ίδιο στον δικό της λογαριασμό, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας της Λόπεζ που ανάρτησε, «Ετοιμαστείτε».

https://www.instagram.com/p/B24uVRjJlly/?utm_source=ig_web_copy_link

«Οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες θα θέσουν νέα standards για την εξέλιξη του show και είμαστε σίγουροι πως θα είναι μια φανταστική συναυλία, την οποία θα θυμόμαστε για πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε ο Τοντ Κάπλαν, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Pepsi, σπόνσορα του εν λόγω show, σε σχετική ανακοίνωση.

Η πολυαναμενόμενη… λάτιν συμμαχία, θα αποτελέσει την πρώτη φορά στην καριέρα των δύο σέξι superstars που θα βρεθούν μαζί στη σκηνή και το μόνο σίγουρο είναι πως το show τους προβλέπεται εκρηκτικό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This