Δεν είναι μυστικό: Κατεβάζει ρολά το «Victoria’s Secret» στη Μύκονο! (video)

Must Read

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για «δάκτυλο» της Τζίτζι Χαντίντ, αλλά είναι πλέον γεγονός: το κατάστημα της «Victoria’s Secret» στη Μύκονο βάζει λουκέτο!

Το 2015, το άνοιγμα του καταστήματος της φημισμένης φίρμας εσωρούχων είχε αποτελέσει, αναμενόμενα, το γεγονός του καλοκαιριού στο νησί των ανέμων.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, οι βιτρίνες έχουν «ξηλωθεί» και τα εμπορεύματα έχουν πακεταριστεί, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι φήμες λένε πως τα προϊόντα της… αγγελικής εταιρείας δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και τις ανάγκες των καταναλωτών, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να «πέσει έξω».

Και αυτό δεν αφορά μόνο τη Μύκονο, καθώς, είναι κοινό… μυστικό πως, μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένεται να κλείσουν περισσότερα από 50 καταστήματα «Victoria’s Secret», παγκοσμίως!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This