Η κόρη του Μιχάλη Κουϊνέλη και της Ήβης Αδάμου, Ανατολή, είναι πλέον τεσσάρων ετών

Και συνοδεύει τη μαμά της στη σκηνή.

Must Read

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την Ανατολή, που σήμερα είναι τεσσάρων ετών. Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί γιατί όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν “Γάμο δεν θα κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε.”

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ζει στην Αλεξανδρούπολη και να ταξιδεύει για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Μιχάλης ήταν την περασμένη σεζόν κριτής στο μουσικό σόου Χ Factor που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες ενώ η Ήβη βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Στη συναυλία που έδωσε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο Γης, η τραγουδίστρια συνοδευόταν από την κόρη της, η οποία την συνόδευε από τα παρασκήνια στη σκηνή και μας χάρισε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία στην οποία κρατιούνται από το χέρι.

Στη λεζάντα έγραψε:What a night!!!!!⭐️ Θεσσαλονίκη για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για το γεμάτο ενέργεια κύμα που νιώσαμε…🙏🏻 #concert #music #vibes
#mydaughter #mystreinght♥

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This