Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης με πολύ φουσκωμένη κοιλιά

«23 weeks pregnant Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Must Read

H Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου σε περίπου τρεις μήνες καθώς βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησής της. Όπως έχουν αποκαλύψει οι δυο τους, το μωρό που περιμένουν θα ειναι αγόρι.

Η Ιωάννα Τούνη, έχει αποκαλύψει πως η εγκυμοσύνη της είναι δύσκολη, έχει ναυτίες, ζαλάδες κάνει εμετούς και υπολειτουργεί σε όλα. Χθες το βράδυ, η influencer, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που πόζαρε με ένα μαύρο μαγιό και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.

«23 weeks pregnant Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This