Nίκος Γκαραβέλας: Τροχαίο δυστύχημα και μετωπική σύγκρουση με 140 χμ για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

"Το ότι μπορώ και γραφώ και είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα" έγραψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Must Read

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας χθες το βράδυ μετά τη δουλειά του, είχε ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε στη Λεωφόρο Αρτέμιδας όταν το ΙΧ του συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα το οποίο έτρεχε με 140 χιλιόμετρα την ώρα. Ευτυχώς, ο ίδιος βγήκε σώος και αβλαβής από το αυτοκίνητό του, το οποίο διαλύθηκε ολοσχερώς.

Η ανάρτηση του Νίκου Γκαραβέλα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Εχθές το βράδυ φεύγοντας από το G Radio…είχα μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ,χτυπώντας με ..με 140 χιλιόμετρα την ώρα περίπου, Το ότι μπορώ και γραφώ και είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα…και Στον Αρχάγγελο…το μεσημέρι δε η Μανά μου μου χάρισε μια κεντητή εικόνα της Παναγίας που η μονή ζημιά που είχε ήταν στο γυαλί της…

Θα παρακαλούσα να με συγχωρήσετε απόψε που δεν θα είμαι στην θέση μου. Ευχαριστώ το προσωπικό του Ευαγγελισμού για την περιποίηση και ιδιαίτερα τον Μιχαλη Ψαρολογο που με έραψε…Ευχαριστώ τα site που σεβάστηκαν το όνομα μου …και μου έδωσαν την ευκαιρία να γράψω ότι έγινε …Σας Ευχαριστώ και να προσέχετε… Ευχαριστώ τον αδελφό μου …που αν και τρόμαξε…ήταν στήριγμα…”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This