Βέρα Μακρομαρίδου: Η Άσπα του «Σασμού» φουλ ερωτευμένη

Must Read

Η Ασπα του «Σασμού» είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ο λόγος, για τη Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον συνάδελφό της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Μπορεί η ηρωίδα που υποδύεται στη δημοφιλή σειρά του Alpha να περνάει πολύ δύσκολα στα προσωπικά της, αφού ο άντρας που αγαπούσε δολοφονήθηκε, ωστόσο η νεαρή ηθοποιός τα τελευταία 2,5 χρόνια ευτυχεί στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στον «Ηλιο» του ΑΝΤ1, υποδυόμενος τον ρόλο του αστυνομικού.

Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν στο θέατρο, στη «12η νύχτα» του Σαίξπηρ, και στην αρχή δεν είχαν συμπαθήσει καθόλου ο ένας τον άλλον. Απεναντίας, δεν μπορούσαν καν να συνεργαστούν ομαλά. Παρ’ όλα αυτά, αφού πέρασαν οι πρόβες και οι παραστάσεις, κατάφεραν να γνωριστούν λίγο καλύτερα και κατάλαβαν, τελικά, πως όχι μόνο μπορούσαν να τα πάνε καλά, αλλά και να τους… σκάσει έρωτας!

Εκτοτε η Βέρα και ο Αλέξανδρος είναι αχώριστοι. Παρότι, μάλιστα, αποφεύγουν να προβάλλουν την προσωπική ζωή τους, εκείνη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη γνωριμία τους, λίγο πριν από την πανδημία, αλλά και μετά, στη διάρκεια της καραντίνας, όταν εκείνος δούλευε σε περίπτερο!

«Ο “περιπτεράς” της ζωής μου είναι ο Αλέξανδρος» είχε πει στο «2night Show». «Δουλεύαμε μαζί στο θέατρο, δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Τον θεωρούσα αρκετά αδύνατο και δεν μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά ήρθε η καραντίνα και πήγα προς το περίπτερο. Είχαμε μια κοινή συνομιλία με όλο τον θίασο και ο Αλέξανδρος γκρίνιαζε πολύ που δούλευε στο περίπτερο. Του πήγα μια μέρα από αλληλεγγύη ένα τοστάκι, άλλη μια μέρα έκανα το ίδιο και κάπως έτσι ξεκίνησε» πρόσθεσε η τηλεοπτική Ασπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This