Το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα στους τίτλους του «The Crown »: Υποδύεται τον Γιάννη Λάτση

Διεθνής καριέρα για τον Έλληνα ηθοποιό

Must Read

O πέμπτος κύκλος της σειράς “The Crown” έκανε πρεμιέρα στο Netfix και πλέον διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και στην  ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Στον πέμπτο αυτό κύκλο, την βασίλισσα Ελισάβετ ενσαρκώνει η Imelda Staunton, τον Κάρολο ο Dominic West, την Πριγκίπισσα Νταϊάνα η Elizabeth Debicki, την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα ηLesley Manville, τον Πρίγκιπα Φίλιππο ο Jonathan Pryce και την Camilla Parker Bowles η Olivia Williams.

Ενας Έλληνας, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας συμμετέχει στο καστ και ενσαρκώνει τον αείμνηστο Γιάννη Λάτση. Ο ίδιος είπε για το The Crown:

«Υπάρχουν κάποιοι casting directors στην Ελλάδα, που εγώ δεν τους γνώριζα. Με πήρε μια εκπληκτική γυναίκα την οποία δεν γνώριζα και τώρα έχουμε γίνει φίλοι, η Λυδία Γεωργανά, η οποία βρίσκει Έλληνες ηθοποιούς για ξένες παραγωγές. Με πήρε και μου είπε να κάνω δοκιμαστικό για το “Crown”. Νόμιζα στην αρχή πως ήταν πλάκα και είπα ναι.

Έκαναν casting 27 ηθοποιοί και διάλεξαν εμένα για τον ρόλο του Λάτση. Είπα πως τα αγγλικά μου δεν ήταν πολύ καλά και ζήτησα να έχω μαζί μου και βοηθό για να μπορώ να συνεννοηθώ με τον σκηνοθέτη. Μου είπαν εντάξει αρχικά και μετά λόγω covid μου είπαν πως δεν γίνεται να έχω βοηθό. Λέω και εγώ πως δεν θα πάω και μου λένε τα παιδιά που άκουγαν: Καλά, πας καλά; Χωρίς βοηθό δεν πάω. Επέμεινα τόσο πολύ, που τη δεύτερη μέρα μου είπαν εντάξει για τον βοηθό, τον οποίο πλήρωσαν. Πέρασα υπέροχα στη Μαγιόρκα 10 ημέρες που κάτσαμε και η ίδια cast director με πρότεινε για μια ρωσική σειρά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This