Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία»

Συνεχίζει να κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια με τις δηλώσεις του

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε την σκληρή κριτική του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία είχε ξεκινήσει προ ημερών μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα στην οποία συμμετέχει ως μέλος του πάνελ.

Όπως και τις προάλλες έτσι και τώρα, επέμεινε στις απόψεις του σχετικά με την παρουσιάστρια ότι είναι ατάλαντη και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί της.

«Όχι με τίποτα (δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία. Γωνία όμως ε; Κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




Στην παλαιότερη τοποθέτησή του είχε πει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”.Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή. Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This