«Μύλος» με την πρώην! Η Φώφη Κωνσταντινίδου λέει ότι ο Δήμος Μυλωνάς έφυγε έτσι στα ξαφνικά από το σπίτι τους

Must Read

Βολές κατά του εν διαστάσει συζύγου της Δήμου Μυλωνά έριξε η σύζυγός του Φώφη Κωνσταντινίδου μετά όσα δήλωσε πρόσφατα ο Δήμος Μυλωνάς σε τηλεοπτική εκπομπή. Συγκεκριμένα, η κυρία Κωνσταντινίδου, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο σύζυγός της έφυγε κρυφά από το σπίτι, με την ίδια να τον ψάχνει παντού.

@newsbreakgr

«Μύλος» με την πρώην! Η Φώφη Κωνσταντινίδου λέει ότι ο Δήμος Μυλωνάς έφυγε έτσι στα ξαφνικά από το σπίτι τους #fofikonstantinidou #dimosmilonas

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ο ίδιος εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται ως φιλοξενούμενος στο Σπίτι του Ηθοποιού. «Δεν είμαι με τον Δήμο. Ο Δήμος έφυγε από το σπίτι κρυφά, χωρίς να μας ενημερώσει ότι φεύγει. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και έψαχνα πού είναι ο Μυλωνάς. Φανταστείτε ότι τα ρούχα του τα πήρε σε σακούλες σκουπιδιών. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Ξύπνησα και έψαχνα να τον βρω. Ούτε τσακώθηκα ούτε ήρθα σε προστριβή ούτε έχει πει σε κανέναν “χώρισα με τη γυναίκα μου” ούτε ότι μένει στο Σπίτι του Ηθοποιού εδώ και 1,5 μήνα περίπου. Κακώς τον δεχτήκανε κι εκεί γιατί ούτε άπορος είναι ούτε άστεγος. Εχουμε σπίτι εδώ στην Αθήνα. Νόμιμη σύζυγός του είμαι. Δεν τον έδιωξα από το σπίτι, όπως λέει. Τον είχα μαζέψει πριν από πέντε χρόνια από εκεί σε άθλια κατάσταση. Εχω μάρτυρες πάρα πολλούς για το πώς ήταν ο Μυλωνάς τότε και πώς ήταν τα πέντε χρόνια που ήταν μαζί μου, που ήταν πάρα πολύ καλά, ούτε αλκοόλ ούτε τίποτα, γιατί είχε ένα θεματάκι. Το Σπίτι του Ηθοποιού, που όπως λέει τους αγαπάει και τους φροντίζει, να μην τους έχει έτσι, με ένα φαγητό μόνο από την Αρχιεπισκοπή» ανέφερε η εν διαστάσει σύζυγός του Φώφη Κωνσταντινίδου, κάνοντας όλο το πάνελ της εκπομπής να μην πιστεύει τις καταγγελίες της. Μάλιστα, η Φώφη Κωνσταντινίδου αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους στο οποίο ενεπλάκη και η Αστυνομία.

«Μου έστειλε μήνυμα ότι ψήνεται στον πυρετό. Και πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού να τον δω. Του είπα να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε αν είναι καλά και μου λέει “δεν θέλω, φύγε, θα πάρω την Αστυνομία”. Επειτα από ένα 20λεπτο που μιλάγαμε, ήρθε η Αστυνομία. Γελάγανε οι αστυνομικοί. Δεν γράψανε ούτε καν το συμβάν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Μυλωνάς αποφάσισε να επιστρέψει στο Σπίτι του Ηθοποιού έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος πριν από μερικούς μήνες. Τέλος, η κυρία Κωνσταντινίδου προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας για την υποτιθέμενη τηλεοπτική εκπομπή που θα έκανε: «Δεν θα κάνει καμία εκπομπή. Τον δούλεψε μια κυρία και νομίζω δεν είχε σκοπό και να γίνει, σκοπός ήταν να πάρουν λεφτά από χορηγούς. Από εκεί και πέρα, ο άντρας μου έπαθε πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Ο γιος του Δήμου είναι 30 χρονών, δεν είναι μικρός για να τον κρύψει η μαμά του. Είναι επιλογή του να μη βλέπει τον Δήμο. Η μητέρα του πριν από πέντε χρόνια που τον γνώρισα εγώ τον έδιωξε από το σπίτι με Αστυνομία, γιατί έχει σπίτι ο Δήμος και εδώ… δεν ξέρω τι έκανε για να τον διώξει. Απιστία μέσα στη σχέση δεν υπήρχε. Τώρα έμαθα που πήγε στο Σπίτι του Ηθοποιού ότι ψάχνει δυο δυο τις κυρίες να αποδείξει ότι λειτουργεί ακόμα, που δεν λειτουργεί. Με πήραν τηλέφωνο και μου τα είπαν αυτά και γελάγανε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This