Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ τα… χώνει στην British Airways: «12 ώρες στο αεροδρόμιο χωρίς φαγητό και νερό»

«Εκπληκτικό σέρβις!»

Must Read

Βλαστήμησε την ώρα και τη στιγμή η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ που αποφάσισε να πετάξει με την British Airways, καθώς η πτήση της παρουσίασε τεράστια καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένη στο αεροδρόμια της Αντίγκουα για τουλάχιστον 12 ώρες.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην supermodel, όμως, δεν το άφησε να περάσει έτσι και έσπευσε να μοιραστεί τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία της με τους πολυάριθμους followers της στα social media, ενημερώνοντάς τους για την εξέλιξη της περιπέτειάς της με απανωτές αναρτήσεις. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, χρειάστηκε να μείνει για τουλάχιστον 12 ώρες στο αεροδρόμιο, ενώ κατηγόρησε τη βρετανική αεροπορική εταιρεία ότι άφησαν τόσο την ίδια, όσο και άλλους επιβάτες να περιμένουν «χωρίς φαγητό και νερό».

Ειδικότερα, η 57χρονη ηθοποιός έγραψε αρχικά στο Twitter: «Απομονωμένη στο αεροδρόμιο της Αντίγκουα, χωρίς να μας έχει προσφερθεί ακόμη νερό, φαγητό, ταξί ή ξενοδοχείο. Καθυστέρηση πτήσης 20 ώρες».

Αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση, όπου έγραφε: «Ακόμη τίποτα από την British Airways. Εκπληκτικό σέρβις! Επιτέλους, καταφέραμε να βρούμε ταξί και να φύγουμε από το αεροδρόμιο μετά από 12 ώρες χωρίς φαγητό και νερό», αποτρέποντας, φυσικά, τους fans της να ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Όπως ανέφερε, επίσης, ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της τη Βρετανία για τις γιορτές, όμως η πτήση της, όπως και δεκάδες άλλες από τις ΗΠΑ, που είχαν ενδιάμεση στάση στα νησιά της Καραϊβικής, δεν πραγματοποιήθηκε.

Θυμίζουμε πως εδώ και ημέρες, στο Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση των τελευταίων ετών, με την κυβέρνηση να έχει αναγκαστεί να επιστρατεύσει στρατιώτες και δημοσίους υπαλλήλους, για να καλύψει τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορους τομείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This