Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξομολογήθηκε πως με τη σύζυγό του δεν είναι μόνο γονείς αλλά ακόμα ερωτευμένο ζευγάρι

«Είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Ή είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή δεν είσαι» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

Ο Αντώνης Νικοπολίδης γεννήθηκε στην Άρτα στις 14 Ιανουαρίου 1971 και είναι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ενώ φέρει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης κερδίζοντας το Euro 2004 με την Εθνική Ομάδα. Εδώ και λίγο καιρό προπονεί την ομάδα της Προοδευτικής που αγωνίζεται στην Super League 2.

Η Βάσω Στασινού γεννήθηκε στην Αθήνα και υπήρξε διεθνής μπασκετμπολίστρια και νυν προπονήτρια ενώ είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας. Το 2008 μετά από προσωπική της πρωτοβουλία διεκδίκησε χορηγία για τη διεξαγωγή του Allstar game γυναικών με σκοπό οι αθλήτριες του μπάσκετ να μεταφέρουν το μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Η Βάσω Στασινού παραδέχθηκε πως εκείνη ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον σύζυγό της, ενώ εκείνος όχι, καθώς την προσέγγισε ένα χρόνο μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Mε τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού, παντρεύτηκε το 2000 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: Τον Γιάννη Νικοπολίδη που γεννήθηκε την ίδια χρονιά και τα δίδυμα Γιώργο Νικοπολίδη και Μαριτίνα Νικοπολίδη που γεννήθηκαν έξι χρόνια αργότερα, το 2006.

Σε μια από τις ομολογουμένως σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Αντώνης Νικοπολίδης, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως με τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού, ήρθαν σε προστριβές και συγκρούσεις όταν εκείνος σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα, αυτή του να μένει στο σπίτι, κάτι που δεν είχε συνηθίσει ως επαγγελματίας αθλητής που αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο.

Παρόλ αυτά όμως, δεν χώρισαν γιατί κυρίως οι δυο τους ήταν ζευγάρι και όχι γονείς, δηλαδή δεν έβαλαν την γονεϊκότητα πάνω από την μεταξύ τους σχέση και γι αυτό ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα προέκυψαν από τη νέα τάξη πραγμάτων που προέκυψε όταν εκείνος κρέμασε τα παπούτσια του.

Εξομολογήθηκε πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί με κάποιον ή είσαι ή δεν ερωτευμένος, δεν υπάρχει σύμβαση, γιατί είναι μια δυναμική γυναίκα που συνεχώς θέτει νέους στόχους και τους πετυχαίνει, είναι δραστήρια και η αρχηγός του σπιτιού του καθώς έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας τα πάντα με επιτυχία όσον αφορά την ανατροφή των τριών παιδιών τους. Για όλους αυτούς τους λόγους είπε ότι τη θαυμάζει και την εκτιμά.

«Η σύζυγός μου πέρα από το ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά, τη θαυμάζω πολύ εκτός του ότι είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Ο έρωτας είναι κάτι το οποίο δεν φεύγει, ή είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή δεν είσαι, δεν είναι συνήθεια. Ο έρωτας είναι έρωτας, είναι θαυμασμός», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This