Πάνος Καινούργιος: Ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε πως αν δεν εγκρίνει το σύντροφό της θα το πει έντονα

Εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρός τον φώναζε "Έλενα"

Must Read

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”  ο αδερφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος Καινούργιος και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την αδελφή του, ενώ αποκάλυψε και κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή λέγοντας πως γενικά δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της τηλεόρασης. Στην κοινωνικοποίηση μου και στις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός, όταν είναι να κάνω κάτι με κάμερες δεν μου αρέσει πολύ. Εγώ είμαι δύο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα. Όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν πολύ περισσότερο, μεγαλώνοντας τα βρήκαμε και είμαστε πλέον πάρα πολύ κοντά. Δεν έχω φάει ποτέ από τα χέρια της αδελφής μου Κατερίνας Καινούργιου. Όταν ήμασταν μικροί η Κατερίνα με φώναζε “Έλενα” γιατί ήθελε αδελφή. Το είπε κάποτε στον αέρα και μου έκαναν πλάκα οι φίλοι μου. Της έχω πει πως δε χρειάζεται να τα λέει όλα στην τηλεόραση. Με την Κατερίνα συμβουλευόμαστε και εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, είτε προσωπικό, είτε επαγγελματικό. Αν θέλει να παντρευτεί. Θα είναι τυχερός όποιος είναι μαζί της. Αν δεν εγκρίνω κάποιον σύντροφο της Κατερίνας θα της το πω και έντονα κιόλας», είπε ο Πάνος Καινούργιος για την αδελφή του και παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου αρέσει να παίζω βόλεϊ, ασχολούμαι με τη σκοποβολή. Μεγαλώνοντας και αυξάνοντας τις δουλειές μου ο ελεύθερός μου χρόνος φτάνει μόνο στο να κοιμάμαι και να ξεκουράζομαι σπίτι. Είμαι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια» εξομολογήθηκε για την ζωή του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This