Σίμος Σαρκετζής: Ο σύζυγος της Βίκυς Βολιώτη είναι διευθυντής φωτογραφίας

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη και υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία

Must Read

H Bίκυ Βολιώτη έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής» που προβλήθηκε τη σεζόν 1996-1997 στο MEGA ενώ το 2019 έγινε το remake της το οποίο προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στη συνέχεια, την έχουμε δει σε αρκετές σειρές τόσο στην τηλεόραση ενώ πρωταγωνίστησε και σε ρόλους στο θέατρο.

Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας Σίμο Σαρκετζή, ο οποίος είναι διευθυντής φωτογραφίας και παντρεύτηκαν το 2013 στη Νέα Υόρκη. Λίγο καιρό αργότερα, ξεκίνησε η διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης τους, της Άννας από την Αιθιοπία, η οποία δυο χρόνια μετά, το 2015 έγινε επίσημο μέλος της οικογένειάς τους.

Μια σπάνια φωτογραφία που υπάρχει με το ζευγάρι, είναι από την επίσημη προβολή της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, Η ευνοούμενη» στην Αθήνα στο σινεμά Odeon Όπερα.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Βίκυ Βολιώτη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη σχέση με το σύζυγό της: «Με τον σύζυγό μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν τον είδα και έπεσα κάτω ή τον ερωτεύτηκα. Εμείς έχουμε μείνει μαζί επειδή πέραν πέρα της αγάπης που έχουμε τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον και δίνουμε και ελευθερία ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει και τη δικιά του ζωή, τους φίλους του. Δεν είμαστε σε όλα μαζί».

Και στη συνέχεια, είχε δηλώσει: «Είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά κάνουμε άλλη δουλειά. Εκείνος είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι διευθυντής φωτογραφίας και δεν έχουμε δουλέψει πολύ μαζί. Δεν έχουμε φέρει τη δουλειά στο σπίτι ώστε αυτό να δημιουργεί ένα πρόβλημα».

Καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Βίκυ Βολιώτη είχε αναφερθεί στην υιοθεσία της κόρης της την οποία έφερε από την Αιθιοπία σε ηλικία 8 μηνών.

«Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για ‘μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη», είχε δηλώσει.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This